• 瀏覽: 17,457
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 workdboy169 於 2020-9-21 08:18 AM 發表
港大lab 真係有virus
猿教授話係大學生啲劣根性, 喺實驗室食野味攪出黎

無人信無價值...閆小姐未來一定係人球... 兩邊都不是人.

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-9-20 02:08 PM 發表
港大前研究員閆麗夢多次在美指中國「隱瞞疫情」,並稱「新冠病毒(SARS-CoV-2)人造論」。早前有美媒稱,其「幕後黑手」是特朗普(Donald Trump)

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200918/383662481500934145.jpeg/_Ij5jQHP3N53FgW8CMoPqu1u0HJ72au26t3k0Ord5NA?v= ...
班濃都衰咗,閆婆肥如何自處?

武漢肺炎搞到全世界雞毛鴨血,中共幕後黑手又係邊個?

原來真相系噉!美國特朗普系咪又要講呢系假新聞

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2020-9-21 09:34 AM 發表

又多個傻仔水軍,認住佢😂
傻仔閣下個個認得妳啦仲有面齣來獻醜。

從頭到腳都係一副發卵婆死樣。。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-9-20 02:31 PM 發表
成竇曱甴響另一個帖發晒矛打飛機, 又炒車? 不過預左啦.
黃屍定期梅毒上眼

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-9-20 02:08 PM 發表
港大前研究員閆麗夢多次在美指中國「隱瞞疫情」,並稱「新冠病毒(SARS-CoV-2)人造論」。早前有美媒稱,其「幕後黑手」是特朗普(Donald Trump)

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 72au26t3k0Ord5NA?v= ...
香港D黃絲傻仔曱甴就當寶,證明人一黃,腦便殘,零舍易呃!

漢奸沒有好下場!

最後結局:
男盜女娼

原來路咪CIA。

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-9-20 14:09 發表
都話呢條友背後有個金主㗎啦
中國真係多出賣自己國家的人。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-21 09:07 AM 發表
有好多人係真玻璃心,接受唔到事實。
佢都拉黑咗我
但其他人睇到我俾佢嘅留言。

...
唉, 拉黑無得解封
佢將我禁言, 哂哂我啲心機~
我有好多野要反駁佢~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]