• 瀏覽: 6,300
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 zerowa 於 2020-9-20 10:03 AM 發表

" 不少澳門賭廳都出現「缺港元現金」,有賭客甚至兌換不到籌碼。 "

爛生果又自相矛盾 , 賭廰缺港元現金, 但賭客有錢都換唔到籌碼 ,

賭廳除左賭枱換籌碼是要用港幣外,  兌換室是接受其他國家的貨幣 . ...
你入過賭廳未架, 二毛??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 falconV8 於 2020-9-20 10:10 AM 發表

賭場生意暴跌九成以上, 旅遊業大受打擊, 咁明年仲有冇得派錢? 
少擔心, 澳門政府有米過香港呀~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-9-20 10:10 AM 發表

澳門金融體系崩潰,點做金融中心?
“內循環經濟”金融數碼化, 唔需要實體貨幣!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-9-20 10:16 AM 發表

澳門大把港幣, 仲多過澳門幣
戇鳩, 澳門任何時候, 港幣都係多過澳幣啦, 講嚟多餘!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-9-20 10:30 AM 發表

佢唔係換唔到,係你要有係賭枱玩過先俾你換現金
太陽城,廣東,徳晉呢啲就仲有其他細節,特別太陽城
洗米華好唔掂!!

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-9-20 10:38 AM 發表

唔係唔掂
以前個個存啲錢去太陽城玩又好做生意又好,大把現金流,依家個個都唔放係太陽城,洗米要自己拎錢出嚟周轉
搵四太撐腰啦!!

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-9-20 10:45 AM 發表

你識唔識澳門賭廳規矩架?
有時間去賭廳玩下,好多大蛇架
你知唔知題目講乜架?掙大個菊花先啦!!

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-9-20 10:58 AM 發表

你識hi澳門規矩咩
日日想入人屎忽,搵呀全啦
你D規舉咪就係走屎坑路囉, 二毛蟲!!

引用:
原帖由 得閒看看 於 2020-9-20 05:52 PM 發表

佢好似冇話要用幾多年…
人民幣結算中心之倡議, 俾賀一誠turn down咗啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林病月鵝 於 2020-9-20 06:33 PM 發表

但的士,巴士用唔9到
俾交通費, 一定係拍八達通方便~

引用:
原帖由 workdboy169 於 2020-9-20 06:36 PM 發表

首先執晒D美資賭埸先
啲硬件由邊個take over??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林病月鵝 於 2020-9-20 06:44 PM 發表

深圳都有深圳通,啲人咪用支付寶
我唔干涉鄰近地區的內政!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-9-20 08:29 PM 發表

鬼咩,成日封關!香港賭徒去唔到梳打埠!
港客的貢獻, 唔知佔整體幾多%呢??

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]