• 瀏覽: 11,143
  • 回覆: 173
  • 追帖: 1
泰國可參考香港警隊港府經驗

熱賣及精選
引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-20 09:48 AM 發表

大家都唔忍心打小朋友😓😓
老鄧:細路唔聽話要打屎忽。
可惜依家領導冇老鄧咁明智。

香港黃畜就無L柒用,晚晚地鐡收車就趕住返屋企

美國係地球的害蟲,一日不滅美國佬,世界都唔會安寧!美國遲早會亡國分裂

泰國軍人強勢和人民支持皇室,搞顏色革命一定被消滅

美國佬又嚟!

老尾搵親D“傑青”,全部都係奇形怪狀,三尖八角🙄🙄

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-20 12:46 PM 發表

老鄧:細路唔聽話要打屎忽。
可惜依家領導冇老鄧咁明智。
鄧小平說的小朋友系越南啦
大佬

泰國好快出軍隊鎮壓暴徒!

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-9-20 07:48 AM 發表

泰國反政府示威持續,數百人周六(19日)起在首都曼谷國立法政大學校園徹夜留守,要求總理帕拉育下台之餘,亦同時高呼改革皇室

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200919/photo/bkn-20200919200335267-0919_00912_001_01b.jpg?20200919200411

扑街美國又搞事,正賤種!

新聞來源連結:

...
有冇搞錯?得10萬人?!銅鑼灣幾條街都200萬啦🙈 泰國貢少人咩🤭🤭

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-20 08:53 AM 發表

老美的西方式假民主還要害死多少人?
大家爭坐話事人有咩問題

放心,泰國有政治部,一開始唔好心軟班學生就OK

引用:
原帖由 天下不亂 於 2020-9-20 12:14 PM 發表

一句民主自由真係呃到好多人,尤其係腦筍都未生埋嘅學生添,泰國人自求多福了。
客觀睇,自由要睇程度同領域,無一個國家會百分百自由或零自由,就算極權國家如沙特都唔會一丁點自由都無,美國都唔會百分百自由比晒人民,只不過美國自由程度比其他國家高,特別係政治上自由度大,可以批評現任當權者。

至於民主如鄧小平所說要視乎情況比幾多

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-9-20 07:48 AM 發表

泰國反政府示威持續,數百人周六(19日)起在首都曼谷國立法政大學校園徹夜留守,要求總理帕拉育下台之餘,亦同時高呼改革皇室

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200919/photo/bkn-20200919200335267-0919_00912_001_01b.jpg?20200919200411

扑街美國又搞事,正賤種!

新聞來源連結:

...
社會練歷不足,人生經驗缺乏!
又要有存在感,仲想領導社會反正確的價值觀!
美國這招長用長有,因很多人志大才疏!容易洗腦!
美國種種卑劣的行為,他們可以視而不見,避而不談!甘於做美犬破壞自己國家!這點美國很成功!

引用:
原帖由 hungth1028 於 2020-9-20 12:59 PM 發表

老尾搵親D“傑青”,全部都係奇形怪狀,三尖八角🙄🙄
https://www.instagram.com/p/BtYKRgdALfP/

附件

penguin.jpg(46.79 KB)

2020-9-20 01:26 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]