• 瀏覽: 11,114
  • 回覆: 173
  • 追帖: 1
一句民主自由真係呃到好多人,尤其係腦筍都未生埋嘅學生添,泰國人自求多福了。

熱賣及精選
引用:
原帖由 漆哥 於 2020-9-20 09:34 AM 發表

泰國可以好狠,當年美國搶他信民選政權,他信發起黃衫軍聚集曼谷,被新政府四面包圍,黃軍阿頭上台講野被遠距離射頭亡,新政府倒塞四面道路,話黃軍放火燒30層商場,其實我估係政府燒,然後軍車入黃軍總部,全部殺光 ...
師兄查查

泰國法政大學事件
軍方直接進學校殺

附件

646640E8-7E05-4551-ACED-7C62B7A0C6E5.jpeg(46.31 KB)

2020-9-20 12:27 PM

459ED26D-25C1-4D83-9886-86D274E47B7F.jpeg(89.74 KB)

2020-9-20 12:27 PM

快D撤,軍方出動唔係人咁品。

引用:
原帖由 乳露君瞻 於 2020-9-20 08:38 AM 發表

哇,班弱智仔胃口真係大,連泰王都想搞啊?你以為泰國係香港咁撚多黑記、黑媒、黑政棍咩。
仲有黑社工、黑教畜同黑狗棺

引用:
原帖由 st105 於 2020-9-20 12:00 PM 發表

任由民主大國踏足的地方都吾會有好日子過。😔
所以要拒絕美式民主。

好明顯唔再交保護費的結果

香港冇得攪,唯有攪其他地方

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-9-20 07:48 AM 發表

泰國反政府示威持續,數百人周六(19日)起在首都曼谷國立法政大學校園徹夜留守,要求總理帕拉育下台之餘,亦同時高呼改革皇室

?20200919200411

扑街美國又搞事,正賤種!
新 ...
泰式曱甴?

引用:
原帖由 乳露君瞻 於 2020-9-20 08:38 AM 發表

哇,班弱智仔胃口真係大,連泰王都想搞啊?你以為泰國係香港咁撚多黑記、黑媒、黑政棍咩。
泰國的尾狗唔會比香港少,差唔多個個總理都俾搞落台。

香港、法國、委內瑞拉、白羅斯、泰國,劇本何其相似!

引用:
原帖由 mandy_lai84 於 2020-9-20 11:46 AM 發表

睇真啲, 原來全世界玩政治都係一個mode唔會好大分別
開發新戰術要好多錢的

引用:
原帖由 理性討論001 於 2020-9-20 12:41 PM 發表

開發新戰術要好多錢的
仲要做臨床呢,很多時間

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-20 09:48 AM 發表

大家都唔忍心打小朋友😓😓
呢班小朋友有能力同閣下老母合作,送個細佬或細妹比你出氣

引用:
原帖由 ricolau88 於 2020-9-20 09:29 AM 發表

學沖哥話dry ,泰國無問題,軍政府有美國支持
不是, 泰國落實攪5G,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]