• 瀏覽: 26,398
  • 回覆: 272
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 陳晴 於 2020-9-19 10:44 PM 發表
出手又唔敢,又同FANS屎交代唔到.
拍條片比你地J下,咁多人圍爐
決心維護領土主權
現在開始熱身,國安法日日捉班垃圾黃絲曱甴中

提示: 違規內容已被屏蔽
轟6K去關島?頂你個肺雙機仲老爺過我阿爺,出到巴士海峽當你蠃啦🤣🤣🤣🤣
打飛機會傷身呀🤣🤣🤣🤣

打得成先算

印度都未搞掂

讚, 打爆佢老味台灣 

講左幾十年…麻煩快d武統台灣…唔好網統台灣

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-9-20 01:20 AM 發表

乜都關振英事既。點解呢。今日食左藥未丫?把口生係你度,點講隨你。講還講唔好講我前世。
喂~特衰正苦用哂老美伺服器~甘關邊個事??特首辦個伺服器ip又轉左去新加坡亞馬遜~陳國基系邊???

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-19 11:06 PM 發表
模擬

中國果然最鍾意打飛機自high
係就快 中華民國重奪大陸

印度戰線 台灣戰線 大陸仔一打十

希望我國解放軍可盡快有統領全世界宣傳片,再下一集可以大戰外星人,統領全宇宙!萬分期待,中國宇宙最強💪💪💪

吊你件台獨hi莫綺雯老尾~開甘多acc托7咩~仲追住大少奶咬??中央叫防火長城落哂記號~佢地一睇就知系你特9英班仆街~

要殺美國人第一時間係核突擊先係王道!
唔好比咁多遇警呀,平安夜搭正零晨用氫彈掃平佢死鬼佬白色世界幫黃種人報仇!

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-9-20 03:02 AM 發表

師兄,大少奶係咁,可能佢換左號改左名你唔知,佢係咁,咩都關特9英事,見怪不怪。
應該係有人因極愛不果之後轉變成極恨,失晒理智...又不肯面對現實而拒藥...

支持攬炒建議中國掟幾個核彈落兩極。將人類滅亡

引用:
原帖由 acer2014 於 2020-9-20 05:10 AM 發表

應該係有人因極愛不果之後轉變成極恨,失晒理智...又不肯面對現實而拒藥...
喂!!!你屈乜鬼??大少奶今日收到個賭網宣傳whatsapp~伺服器甘岩又系同警務處用緊美伺服器一様既??

吊你件台獨hi莫綺雯~睇到中央俾你同特9英個仆街玩分身d記號未??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]