• 瀏覽: 23,384
  • 回覆: 272
  • 追帖: 2
解放軍正利用模擬片收拾全世界,最新一集講到解放軍收復冰島,我地真係好能自豪

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 fsk123123 於 2020-9-19 10:19 PM 發表

中美關係日益緊張,解放軍空軍官方微博「空軍在線」周六(19日)發布一條短片,片中模擬轟6K轟炸機對一個軍事基地進行轟炸,

?20200919213016

https://cdn.discuss.co ...
好希望見到模擬用順豐快遞炸沉米國航母

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 19-9-2020 23:06 發表

模擬

中國果然最鍾意打飛機自high
藍閪除咗打飛機,仲識條撚咩,日本仔當年炸完珍珠港之後有咩下場?你老解咪試下真係炸關島囉,條路自己揀,仆街唔好喊

有啲藍閪唔夠人講就block人唔俾人留言,真係賤過隻狗,玻璃心唔俾得人寸就咪撚學人開POST啦
中美開戰,我第一時間殺晒香港啲曱甴

回覆 引用 TOP

打得未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-9-19 11:45 PM 發表

200萬解放軍八面登陸台灣,橫掃全台灣留島不留人,血冼台獨民進黨,解放台灣指日可待
台灣很多國際分析家都直白說出,中台若一戰,美國絕對不會介入,因為二枚東風精準打中目標。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-19 11:06 PM 發表

模擬

中國果然最鍾意打飛機自high
自hi同曱甴比差好遠曱甴見光即死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 L010986 於 2020-9-20 02:04 AM 發表

藍閪除咗打飛機,仲識條撚咩,日本仔當年炸完珍珠港之後有咩下場?你老解咪試下真係炸關島囉,條路自己揀,仆街唔好喊
拎當年同而家比

係就正啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-9-20 01:20 AM 發表

乜都關振英事既。點解呢。今日食左藥未丫?把口生係你度,點講隨你。講還講唔好講我前世。
師兄,大少奶係咁,可能佢換左號改左名你唔知,佢係咁,咩都關特9英事,見怪不怪。

遲下至到你地、唔使驚到一隻隻排住隊出黎做小丑、你地條命註定俾中國人屌俾美國人玩

回覆 引用 TOP

既然美國佬都視中國為敵人, 解放軍做好模擬攻擊轟炸美軍基地都好正常... 中國不是好戰國家, 但為了保家衛國, 中國一定盡全力反擊敵人入侵者啊...

回覆 引用 TOP

解放台灣,消滅關島

回覆 引用 TOP

打真軍啦,模擬做什麼?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-9-19 11:45 PM 發表

200萬解放軍八面登陸台灣,橫掃全台灣留島不留人,血冼台獨民進黨,解放台灣指日可待
講撚左幾廿年,做未呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]