• 瀏覽: 12,724
  • 回覆: 169
+7
犯法棄保逃亡....居然仲講咩重申四項訴求?以為世界圍住自己轉?

佢地就係唔識分「手足」同「家屬」嘅分別。

件事攪大d,大家都落唔到台,真係有心救人,就唔會點你地咁做!又被人食人血饅頭……

呢12條廢撚大陸根本唔想理,晒米飯,佢哋嘅價值只係供個大佬出嚟

呢班"家屬"都幾好笑,完全自我中心,全世界要圍住佢地轉。
第一當事人已經成年,可以亦要為自己負責,家屬只係一個旁觀者,家屬意願從來不用理會。
第二你地有乜要求,應該直接去當地司法部門交涉,港府並唔係你地跑蹆。
第三,記住十二人係犯人,仲要棄保潛逃,違反誠信,敢做唔敢認既懦夫,一丁點嘅尊重都唔值得有。

掉晒落公海餵鯊魚便算啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-19 08:38 PM 發表
保安局長李家超接受無綫新聞專訪稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,已向內地跟進律師資料,供被捕人家屬聯繫;政務司司長張建宗今早則指,港府一直積極跟進事件。
12 名港人家屬今午發表聲明,批評兩人言論令人錯愕嘩然,並重申四項訴求,包括表明拒絕官派律師,並要求港府官員盡快與家屬會面..........

奸邪妖獸昨年意氣風發,迫得特首大人親口宣布「THE ...
點解家屬?  自己唔上深圳?
只在背後,  指指點點。

又話要一國兩制?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-19 08:38 PM 發表
保安局長李家超接受無綫新聞專訪稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,已向內地跟進律師資料,供被捕人家屬聯繫;政務司司長張建宗今早則指,港府一直積極跟進事件。
12 名港人家屬今午發表聲明,批評兩人言論令人錯愕嘩然,並重申四項訴求,包括表明拒絕官派律師,並要求港府官員盡快與家屬會面..........

奸邪妖獸昨年意氣風發,迫得特首大人親口宣布「THE ...

中央快d批准涂謹申律師及朱凱廸議員去見12潛逃喇

引用:
原帖由 manyau622 於 2020-9-20 12:00 AM 發表

點解家屬?  自己唔上深圳?
只在背後,  指指點點。
怕隔離,又驚俾公安拉  

死曱甴比心機坐啦!坐完返來再坐!

附件

Screenshot_20200827_214846.jpg(135.22 KB)

引用:
原帖由 66infinity 於 2020-9-20 12:04 AM 發表

中央快d批准涂謹申律師及朱凱廸議員去見12潛逃喇
佢地都冇回鄉卡,除非坐快艇偷渡去咩  

引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2020-9-19 11:13 PM 發表

立即將12名港人由內地 “接回” 香港... dllm 講撚到佢哋冇犯過法,係一等公民咁撚樣,食屎啦!

我買撚咗大量花生等睇直播打靶呀哈哈哈!
好似話打靶都係每人兩粒子彈,唔中就當當事人好彩,根據黃屍所講,國內軍人剩識摺被,其他野唔掂,所以佢地應該都唔驚打靶架

引用:

奸邪妖獸昨年意氣風發,迫得特首大人親口宣布「THE BILL IS ...
你班垃圾弱智黃絲,自食其果,當初係你哋反對,俾泛民利用到個腦short咗,點都估唔到到今日食反自己種嘅因

黃人多大話

曱甴多低智

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]