• 瀏覽: 12,689
  • 回覆: 169
+7
引用:
原帖由 oyear 於 2020-9-19 09:07 PM 發表

先隔離14日。
哈哈先可以去探犯
要去就自己選擇酒店,  不可在指定酒店隔離。。。保安局長快去安排。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-19 08:38 PM 發表
保安局長李家超接受無綫新聞專訪稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,已向內地跟進律師資料,供被捕人家屬聯繫;政務司司長張建宗今早則指,港府一直積極跟進事件。
12 名港人家屬今午發表聲明,批評兩人言論令人錯愕嘩然,並重申四項訴求,包括表明拒絕官派律師,並要求港府官員盡快與家屬會面..........

奸邪妖獸昨年意氣風發,迫得特首大人親口宣布「THE BILL IS ...
呢班人仲係以為靠惡就得? 雖知對大陸政府靠惡只會收反效果!
對香港政府靠惡更無用, 因為唔係香港政府管治範圍

當然如果場斷正,邊個做辯護律師都分別唔大

這12位人士犯了香港和中國的嚴重刑事罪行,被判刑是遲早的問題,香港的黃媒癲倒黑白想將他們改寫為受害者,根本是假新聞制造者。

對大陸政府, 認衰知錯可能會更幫到

引用:
原帖由 wilsonwatch 於 2020-9-19 10:07 PM 發表

呢班人仲係以為靠惡就得? 雖知對大陸政府靠惡只會收反效果!
對香港政府靠惡更無用, 因為唔係香港政府管治範圍
人他仔女,有乜所謂,吸血至上

班家屬係咪經民意推選出黎架
個鳩個都冇樣面人又冇驗dna既

家屬??驗左 DNA 先講啦

香港攞法援,都係喺一張名單上揀律師。

引用:
原帖由 chantinlung 於 2020-9-19 09:23 PM 發表

呢12個人,先係反引渡逃犯條例,繼而反香港政府兼犯法,跟着棄保潛逃,再犯非法越境。
依家仲大大聲要香港政府呢樣個樣,好似欠咗佢地,仲要特區政府向內地攞人,唉........ ...
曱甴最多訴求

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-19 08:38 PM 發表
保安局長李家超接受無綫新聞專訪稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,已向內地跟進律師資料,供被捕人家屬聯繫;政務司司長張建宗今早則指,港府一直積極跟進事件。
12 名港人家屬今午發表聲明,批評兩人言論令人錯愕嘩然,並重申四項訴求,包括表明拒絕官派律師,並要求港府官員盡快與家屬會面..........

奸邪妖獸昨年意氣風發,迫得特首大人親口宣布「THE BILL IS ...
學民主大國咁制裁暴徒嘅直系親屬喇

疑似家屬嘅black object剩係識得嘈,你哋d仔女偷渡呀犯法㗎,直接同大陸講你哋d訴求啦,又唔敢!!!關香港政府咩事?!

節哀順變

班冚家剷家屬咁撚叻、自己上去素球!叫正苦幫條撚!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]