• 瀏覽: 12,696
  • 回覆: 169
+7
引用:
原帖由 海灣怪叔叔 於 2020-9-19 09:33 PM 發表
12隻恐龍🦕去野餐
齊乘坐旅遊車出發了
路上唱歌兒快快樂樂
Say i m so....
12條傻丙去旅行
齊乘坐快艇出發了

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-19 08:38 PM 發表
保安局長李家超接受無綫新聞專訪稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,已向內地跟進律師資料,供被捕人家屬聯繫;政務司司長張建宗今早則指,港府一直積極跟進事件。
12 名港人家屬今午發表聲明,批評兩人言論令人錯愕嘩然,並重申四項訴求,包括表明拒絕官派律師,並要求港府官員盡快與家屬會面..........

奸邪妖獸昨年意氣風發,迫得特首大人親口宣布「THE ...
繼5+1, 然後就是4.......... 佢地仲未知道係5+1害死佢地果仔女(又或者可以話人地仔女醒目佢地仔女蠢), 又重蹈覆轍在做蠢事

入鄉隨俗,你犯了法,不是去旅遊

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-9-19 08:50 PM 發表
既然港人家屬唔同意, 中央應該要正視,
跟正個程序, 先續個詢問犯人佢地自己的真正意願,
每人比一年時間佢地慢慢考慮,
唔同意竟只可以先取消委任律師的安排,
再跟足法律比當事人重新選過, 我一D都唔急架 ...
可以玩幾十年

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-9-19 08:50 PM 發表
既然港人家屬唔同意, 中央應該要正視,
跟正個程序, 先續個詢問犯人佢地自己的真正意願,
每人比一年時間佢地慢慢考慮,
唔同意竟只可以先取消委任律師的安排,
再跟足法律比當事人重新選過, 我一D都唔急架 ...
首先, 班(假)家屬話有問題既話, (又覺得政府無用)點解唔叫埋「逃緊生」直接上去面聖, 係香港豆潤咁細既城市嘈嘈嘈係無用架波

上面會慢慢查,你有你嘈,上面做嘢,唔洗你班 PK 教。當時人都接受官派律師,家屬冇權利去反對。即刻送返香港?發夢冇咁早。

引用:
原帖由 海灣怪叔叔 於 2020-9-19 09:33 PM 發表
12隻恐龍🦕去野餐
齊乘坐旅遊車出發了
路上唱歌兒快快樂樂
Say i m so....
得wor邊個諗到?

引用:
原帖由 東方紅 於 19-9-2020 21:18 發表

邊差度係家屬吖?真係家屬,會咁嘅咩,根本想佢地死多二錢重。
呢啲九成係假家屬,用嚟製造文宣,根本唔會志在呢十二條友生死,旨在製造雜音,製造民情,但老實講,理不直,則氣不壯,無論響咩層面,都輸晒… ...
see

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-19 08:38 PM 發表
保安局長李家超接受無綫新聞專訪稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,已向內地跟進律師資料,供被捕人家屬聯繫;政務司司長張建宗今早則指,港府一直積極跟進事件。
12 名港人家屬今午發表聲明,批評兩人言論令人錯愕嘩然,並重申四項訴求,包括表明拒絕官派律師,並要求港府官員盡快與家屬會面..........

奸邪妖獸昨年意氣風發,迫得特首大人親口宣布「THE ...
當你係真家長. 又唔係當事人. 有發言權要求嗎? 明顯係無

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-19 09:02 PM 發表
「家屬」包到成個勾魂使者咁,諗住收屍
想推到佢地去死姐
大陸唔會理呢班「家屬」
只要12賤畜唔死
佢地就可以一直玩落去

引用:

奸邪妖獸昨年意氣風發,迫得特首大人親口宣布「THE BILL IS ...
本來喺大陸坐幾年冇事
反對派越玩越大
罪犯12暪徒,親自簽紙承認走私販賣國寶,無需審判,即時槍決

國家對於坦白從寬坑拒從嚴恆久致遠政策!
但係果班妖邪外盜漢奸走狗加鹽加醋!
12隻瞞逃今次真係唔死一身潺

十二瞞逃無撚腦啫,點知啲家屬更無兼賤🤭
搵對家啲敵人出面救人?😂
想班曱甴衰多兩錢重🤭

引用:
原帖由 willy222 於 2020-9-19 08:49 PM 發表

要會面自己上去大陸,叫香港點安排?同你地帶落嚟香港好唔好。
師兄冇留意咩?真係有人痴線到要求大陸放班友落嚟香港㗎。

大陸從來都唔受諭論壓力呢套

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]