• 瀏覽: 12,748
  • 回覆: 169
+7
引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-19 08:47 PM 發表
郭紹傑喺日本畀人拉又唔見人出聲嘅
講得好👍 黃人見到外國人叩頭都黎唔切,但對大陸就指指點點

過去一年終於可以 求仁而得仁,又何怨?

真家屬

on9假家屬

快d打左12隻曱甴靶佢啦,日日登12隻垃圾既新聞好撚煩呀

冇引渡呀返印度啦乞兒!

引用:
原帖由 lcslch 於 2020-9-20 12:06 AM 發表

佢地都冇回鄉卡,除非坐快艇偷渡去咩  
即批個特快單程証

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-19 08:39 PM 發表
冚家剷A貨家熟又唔撚上去驗DNA?

哈哈哈
因為佢地驚要隔離14日

引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2020-9-20 12:16 AM 發表

我想冠名贊助子彈錢,唔知得唔得呢?

“好嘞,下一個要處決嘅就係干犯分裂國家罪嘅 xxx,提一提電視機旁邊嘅觀眾,今次槍斃 xxx 嘅子彈,係由香港同胞 yyy 贊助嘅!唔講住,我哋睇番現場情況先......”

型 L 到呢! ...
一死咪益左班人?坐幾十碌回港再坐過就人生最精彩

睇完覺得真係好好笑, 班所謂家屬到現在都未同個12條友取得聯絡, 佢地點知個12隻曱甴諗乜, 佢地憑乜野代表曱甴發聲?

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-19 09:02 PM 發表
「家屬」包到成個勾魂使者咁,諗住收屍
X2 七月都過左。

引用:
原帖由 oyear 於 2020-9-19 09:16 PM 發表

泛民仲玩呢d假家屬
根本就係洗濕晒個頭, 怕12人爆晒幕後點搞。怕身有屎急於要政府出手救人唔比大陸查
起晒成條線,同黑金。

其實明知無用,愈搞得多野愈多線比人起反中反華老底 ...
查緊啦。個班係L家屬,係幕後黑手就真。家屬駛乜成班恐怖分子咁。下次配埋支槍咁就十足十。

送D12隻黃畜上路吧!

請馬上槍決這十二個漢奸。殺無赦。凡多事評論者,用共犯罪處理。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]