• 瀏覽: 732
  • 回覆: 28
我只睇結果

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-19 03:09 PM 發表

咩叫實際關係呢?
侵侵俾名份菜菜子?🤣
係咪以國家身份建交?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-19 02:50 PM 發表
隨著美國總統大選日期逐漸逼近,川普政府也不斷升級與台灣的實質關係。對此,立場鷹派的環球時報總編輯胡錫進表示,台灣只是一個...

胡鍚進唔悶大家悶唔悶

新聞來源連結:
https://udn.com/news/amp/story/7331/4870845 ...
胡妖, 不要走數啊~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-19 03:13 PM 發表

胡妖, 不要走數啊~
黃屍 曱甴不如問下美爹英母幾時先接收留係香港多年既所謂美英公民,講左幾個月,宜家無晒聲氣,我都替香港d黃屍 曱甴心急

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-19 15:20 發表
黃屍 曱甴不如問下美爹英母幾時先接收留係香港多年既所謂美英公民,講左幾個月,宜家無晒聲氣,我都替香港d黃屍 曱甴心急
講下唔比咩,尤其是侵侵上晝講完、下晝可以改口。

引用:
原帖由 rigby 於 2020-9-19 15:42 發表

如果美國戰艦通過台灣海峽,將武統台灣。
結果...美國戰艦通過了台灣海峽,幾次,冇統台灣。

如果美國戰艦停靠/訪問台灣,將武統台灣。
結果...美國戰艦停靠/訪問了台灣,冇統台灣。

...
幾時有講過:如果美國戰艦通過台灣海峽,將武統台灣?比嚟睇睇

引用:
原帖由 willy222 於 2020-9-19 03:51 PM 發表

講下唔比咩,尤其是侵侵上晝講完、下晝可以改口。
大佬...黃屍 曱甴幾認真,周圍問點樣用本BNO返祖國呀

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-19 15:53 發表
大佬...黃屍 曱甴幾認真,周圍問點樣用本BNO返祖國呀
可惜果本係BNO,O=oversea,祖國?人地都唔認佢地

引用:
原帖由 willy222 於 2020-9-19 03:57 PM 發表

可惜果本係BNO,O=oversea,祖國?人地都唔認佢地
自己認咪得囉,唔係點會有妄想症

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-19 15:58 發表
自己認咪得囉,唔係點會有妄想症
唔怪得上到庭咁多精神病

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-19 02:50 PM 發表
胡鍚進唔悶大家悶唔悶... ...
大家紀錄在案,真打既時候可以拎返出黎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]