• 瀏覽: 29,561
  • 回覆: 433
  • 追帖: 2
呆灣契爺做咩唔幫拖嘅?契弟俾人烚wor

熱賣及精選
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:07 PM 發表

如果大陸絕小小既。今次台灣就如當年被圍長春。困佢一兩年,無人去旅遊,台灣出去後心驚肉跳,每日有戰機系領空盤飛。兩年內肯定內亂。。你反擊就開戰 ...
根本不用圍
只要長時間保持台海危機的熱度
讓人感覺戰爭就快爆發
資本都會撤走

引用:
原帖由 井底遠方的貓奴 於 2020-9-19 03:13 PM 發表

日日叫嘅犀利,臺灣又喐手阿,只要臺灣先喐手,臺灣就解放嘞。
臺灣根本冇個膽,而家嘅大陸要解放臺灣只需要一個鐘,臺灣凈系喺自己呃自己。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 03:34 PM 發表

根本不用圍
只要長時間保持台海危機的熱度
讓人感覺戰爭就快爆發資本都會撤走
有班黃人走佬或移民去台灣。我真系想知佢地依家乜心理

開戰就大鑊了啲黃屍,到時香港實好似文革咁一隻隻黃狗比人拉出街打。黃狗真係有得走好走快啲移民。

引用:
原帖由 花生之友 於 2020-9-19 15:44 發表

開戰就大鑊了啲黃屍,到時香港實好似文革咁一隻隻黃狗比人拉出街打。黃狗真係有得走好走快啲移民。
你講得啱
準備架生開屠狗派對

引用:
原帖由 花生之友 於 2020-9-19 03:44 PM 發表

香港唔系一直在文革咩?
黃衛兵多如曱甴

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-19 02:20 PM 發表

美國國務次卿克拉奇訪台之際,解放軍繼周五(18日)派18架軍機飛入台灣附近空域後,周六(19日)上午再派出19架軍機飛到

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200919/photo/bkn-20200919104213431-0919_00952_001_01b.jpg?20200919132758

呆灣當局昨天警告解放軍再來(後果自負),今天再 ...
殺過遍甲不留

引用:
原帖由 seven3137 於 2020-9-19 02:47 PM 發表

反攻大陸啦仆街
努力製作緊掃把

引用:
原帖由 alexpkmkg 於 2020-9-19 02:49 PM 發表

又唔開火,追蹤做乜嘢啫?

夠薑就打一隻落嚟!
你好腹黑,想台軍被全殲

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:36 PM 發表

有班黃人走佬或移民去台灣。我真系想知佢地依家乜心理
呼吸住自由民主的空氣嚟揼春

支持解放軍戰機巡行呆灣恆常化

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2020-9-19 02:51 PM 發表

蔡匪已下令台支軍一開火就軍法處置。
像新冠肺炎不檢測便沒確診一樣,
不開槍台軍就永遠都是無敵

每日飛一轉,嚇到台灣婆日日失禁。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-9-19 02:41 PM 發表

如尾國想將呆灣做軍事基地,一定打硬,快速武統。
之前已經有架美國偵察機台灣補給起飛,飛向東北中國沿海挑釁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]