• 瀏覽: 30,536
  • 回覆: 433
  • 追帖: 2
+22
引用:
原帖由 學到老 於 2020-9-19 03:13 PM 發表
雄風飛彈呢
那只能打台灣漁船。

引用:
原帖由 吹水皇 於 2020-9-19 03:20 PM 發表

用武力不得民心。。。。。。
中共只要個島........

等吧! 等美國大選後特朗普拒絕下台

打實佢喇。日日警告

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-19 02:20 PM 發表
美國國務次卿克拉奇訪台之際,解放軍繼周五(18日)派18架軍機飛入台灣附近空域後,周六(19日)上午再派出19架軍機飛到

?20200919132758

呆灣當局昨天警告解放軍再來(後果自負),今天再 ...
呀共嚇到蔡省長晚晚訓暈豹車

引用:
原帖由 吹水皇 於 2020-9-19 03:20 PM 發表
用武力不得民心。。。。。。
「留島不留人」

https://www.youtube.com/watch?v= ... PCwOd0Pd6IPtQO_lZIC

呆蛙菜腫痛又要捐入地底

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-19 02:30 PM 發表
台灣果邊話一趕就走
想偷渡?
呆灣電台鳩鳴個半鐘,清泉肛吸毒空軍話唔出就唔出

下次去呆蛙環島飛行

引用:
原帖由 seven3137 於 2020-9-19 02:47 PM 發表
反攻大陸啦仆街
口炮來緊.

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-19 02:45 PM 發表

臺灣軍方已經下令全體打飛機
清泉肛班吸毒空軍,集體話發燒請假去了鼻哥

引用:
原帖由 alexpkmkg 於 2020-9-19 02:49 PM 發表
又唔開火,追蹤做乜嘢啫?

夠薑就打一隻落嚟!
呆灣漁船話:千其唔好

台灣有冇話堅決反對,後果自負,勿謂言之不預之類廢話?

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-19 02:20 PM 發表
美國國務次卿克拉奇訪台之際,解放軍繼周五(18日)派18架軍機飛入台灣附近空域後,周六(19日)上午再派出19架軍機飛到

哦,原來係鬥下氣踏入條邊黎做下戲,然後急急腳掉頭走的。

附件

Screenshot_20200919-162852_Samsung Internet.jpg(109.59 KB)

Screenshot_20200919-162852_Samsung Internet.jpg

引用:

以後是常態 習慣了便好🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]