• 瀏覽: 30,639
  • 回覆: 433
  • 追帖: 2
+22
引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-23 21:36 發表

係,呆娃島國政權依家如驚弓之鳥,講都唔敢講,但呆娃仔一樣可以上到微博、抖音及香討,一樣知發生緊乜事。。。

于台灣巳有好多有錢人逃離台。。。 ...
走…佢老母!
呢幾日勁吹八一空軍玩弄台呆子,實質中國海軍已包圍台島

引用:
原帖由 @海東青 於 2020-9-23 09:42 PM 發表

走…佢老母!
呢幾日勁吹八一空軍玩弄台呆子,實質中國海軍已包圍台島
師兄,咪嚇啲呆娃同漁港黑暴
一陣啲呆娃跳海,同漁港黑暴唔敢着草唄🤭

菜婆唔係交足保護費咩?乜老尾呢排柑靜既?🤭🤭🤭

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2020-9-23 09:53 PM 發表
菜婆唔係交足保護費咩?乜老尾呢排柑靜既?🤭🤭🤭
特朗普今屆輸唔起,一輸分分鐘成個家族收皮,所以十月份一定有大龍鳳,戰爭無可避免了。。。

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-23 10:00 PM 發表

特朗普今屆輸唔起,一輸分分鐘成個家族收皮,所以十月份一定有大龍鳳,戰爭無可避免了。。。
我都係咁諗,普普唔知幾想老解開火滅台,一開火連任成功,大陸收回呆灣廢墟。老尾會幫手?開玩笑咩你死關佢L事牙!

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-9-19 05:30 PM 發表

大陸都唔會打呆灣戰機,而係十架戰機圍住迫降,再慢慢研究下戰利品。
古董戰機,難得一見,梗係要近距離睇清睇楚。

引用:
原帖由 井底遠方的貓奴 於 2020-9-23 09:54 PM 發表

妳真系分析好唔錯,點解唔考慮去做解說員
我自己講嚇重可以,妳畀我真正嘅話,反而咩都講唔出

其實而家打台灣係最好時機, 支持

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-9-24 03:18 PM 發表
其實而家打台灣係最好時機, 支持
應該是美國大選之後

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-19 02:45 PM 發表

臺灣軍方已經下令全體打飛機
走火還是出火
呆灣士兵唯有自己打飛機

台灣島上只是中華民國1949年之後的殘餘偏安政權,仍待中共和解放軍有一天解放台灣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]