• 瀏覽: 28,447
  • 回覆: 433
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 Kenny~ 於 2020-9-19 02:51 PM 發表

蔡匪已下令台支軍一開火就軍法處置。
現在解放軍天天來,一天比一天近,就看看呆灣那個人唔生性,開一槍。。。
那呆島就可以收皮了。。。

順應天命而盡力為 ,凡事做人不問良心莫問鬼神 ,
只要努力定能找到自己的一片天空

我們的煩惱本空,罪業本無自性,識心寂滅,沒有妄想動念處,就是正覺,就是佛道。
如果能夠保持一顆平實不亂的真心,佛性當下就會開顯。
熱賣及精選
對比起印度更易過借火

現成瓦斯爐咁Q大個

4消滅4 8不是8
引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-19 02:20 PM 發表

美國國務次卿克拉奇訪台之際,解放軍繼周五(18日)派18架軍機飛入台灣附近空域後,周六(19日)上午再派出19架軍機飛到

?20200919132758

呆灣當局昨天警告解放軍再來(後果自負),今天再 ...
臺灣都講咗後果自付,臺灣當然要自付後果啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-19 14:59 發表

現在解放軍天天來,一天比一天近,就看看呆灣那個人唔生性,開一槍。。。
那呆島就可以收皮了。。。
仲未計沿海解放軍戰艦巡航

閒話一句…般若定實相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-19 02:20 PM 發表

美國國務次卿克拉奇訪台之際,解放軍繼周五(18日)派18架軍機飛入台灣附近空域後,周六(19日)上午再派出19架軍機飛到

你咪試吓囉
射咗落嚟唔好喊

引用:

你咪試吓囉
射咗落嚟唔好喊

如果大陸絕小小既。今次台灣就如當年被圍長春。困佢一兩年,無人去旅遊,台灣出去後心驚肉跳,每日有戰機系領空盤飛。兩年內肯定內亂。。你反擊就開戰

四圍點火頭,頂唔順得順

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-9-19 02:56 PM 發表

下一波飛越台北、高雄上空!!
飛咗,呆灣都唔敢講出嚟呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2020-9-19 02:37 PM 發表

支持戰鬥
快打

回覆 引用 TOP

台灣投降了,以後解放軍會巡邏台灣全省

回覆 引用 TOP

雄風飛彈呢

唔知蔡蔡子會唔會邀美軍墾丁建基地

引用:

有無鎖定目標😎定係廣播驅離🤣🤣🤣🤣🤣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]