• 瀏覽: 12,059
  • 回覆: 215
支持何君堯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 12:40 PM 發表

兩個好明顯唔同人喎!
貼出黎做乜?

一睇眉型都見唔同啦!
你係心盲定眼盲?

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-19 12:04 PM 發表

麥慶歡? 乜水?

麥慶歡 你千祈唔好搞何君堯,條友係西環發言人
西環唔方便公開講嘅嘢,會搵幾隻奴才出面搞
梁振英係表表者,其次係何君堯,仲有葛珮帆,周浩鼎....
公開反對佢哋 = 反對西環 = 反共..... 監都有得你踎 ...
請問你係未支持香港獨立?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 visor 於 2020-9-19 01:25 PM 發表

其實我都反對聯署,因爲:
1. 聯署(或者任何其他形式)無用,香港政治司法改革依靠港人無法推動,如23條。
2. 應該讓事情繼續發酵,引所有黃官出洞,最終由人大一招搞掂,如國安法。 ...
其實我贊成聯署,
因為一有左聯署上的所求, 香港就會同大陸一樣,
但香港無大陸咁好搵 (最少成本貴),
外國投資會走, (包括直接走去大陸唔再經香港) 香港經濟就會大落.

咁我用BNO 走就無悔了.

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-19 12:04 PM 發表

麥慶歡? 乜水?

麥慶歡 你千祈唔好搞何君堯,條友係西環發言人
西環唔方便公開講嘅嘢,會搵幾隻奴才出面搞
梁振英係表表者,其次係何君堯,仲有葛珮帆,周浩鼎....
公開反對佢哋 = 反對西環 = 反共..... 監都有得你踎 ...
何君堯代表西環
何俊堯代表龐肥豬
兩兄弟撇甩大佬何俊仁!大佬只好轉入AV界

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 光棍man 於 2020-9-19 01:32 PM 發表

你係心盲定眼盲?
好明顯係你盲, 因為眉型都唔同, 一個八字眉, 另一個係倒八字.

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 01:34 PM 發表

其實我贊成聯署,
因為一有左聯署上的所求, 香港就會同大陸一樣,
但香港無大陸咁好搵 (最少成本貴),
外國投資會走, (包括直接走去大陸唔再經香港) 香港經濟就會大落.

咁我用BNO 走就無悔了. ...
咁你快D揾何律師簽字啦

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 01:24 PM 發表

所以最好咪.........除左獨立的: 監察警察濫捕委員會, 監察律政司濫告委員會, 監察特首工作委員會, 監察中聯辦在港工委員會, 監察中共在港管治委員會, 呢幾個委員會之外,
重要再加一個獨立的監察港區人大工作委員會. ...
咁香港國安法例使唔使學足美國

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 12:08 PM 發表

其實我真係唔明點解會針對法官,

點解唔可以係警察濫捕, 律政司濫告的結果?

唔係講笑, 過去一年警察拉左成萬人, 結果有攞得出手證據只有2800,
警察/律政師告錯無辜者有乜奇? ...
過去一年警察拉左成萬人, 結果有攞得出手證據只有2800隻
一字咁淺,律政處黃人仲多過法院

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 12:08 PM 發表

其實我真係唔明點解會針對法官,

點解唔可以係警察濫捕, 律政司濫告的結果?

唔係講笑, 過去一年警察拉左成萬人, 結果有攞得出手證據只有2800,
警察/律政師告錯無辜者有乜奇? ...
如果你個腦入咗水,打開佢,去大太陽下曬下佢。

點解唔係針對有問題既法官呢? 黃官幫黑暴辯護,乜嘢道理呢? 法官有法官行為指引架。

出得嚟行,你有你小黃人取向,一樣遲早要還。

回覆 引用 TOP

支持何君堯,泛暴對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋打頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,而黃法官屢屢放生暴徒,一定要整理司法制度 ...

回覆 引用 TOP

何君堯👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 01:35 PM 發表

好明顯係你盲, 因為眉型都唔同, 一個八字眉, 另一個係倒八字.
究竟你有冇見過女人㗎,果條眉畫㗎,鍾意點畫都得啦!

引用:
原帖由 lingling_cc 於 2020-9-19 12:10 PM 發表

721我夠信CB仔帶頭入去搞事囉
睇下花柳進肛,衝入餐廳見人就打,就知乜野叫和理非

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-19 01:32 PM 發表

水官判詞令人側目。
掟汽油彈都係優秀。
算唔算法律界嘅悲哀?
畀得你保釋候審就係要釐清事實真相。
身無屎師點解會潛逃?
拉得你就係有現場證據,之後有咩事就交俾法律釐清。
係法律之下是否犯人理念有幾崇高,幾優秀都要受到法律約束?
呢啲係唔係法律精神?而香港有幾多個官信守法律精神?
而家嘅官大多立場行先。
仲高叫獨立? ...
律政司點解唔上訴?

保釋候審唔係要釐清事實真相, 而係因為罪名輕, 而調查需時,
隨時調查到有結果, 判刑不及拘留的時間長, 產生不公.

而且.....................中共黨人同國民政府對抗時, 都唔少潛逃.
身無屎師點解會潛逃?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]