• 瀏覽: 14,091
  • 回覆: 215
+9
引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-19 12:04 PM 發表
麥慶歡? 乜水?

麥慶歡 你千祈唔好搞何君堯,條友係西環發言人
西環唔方便公開講嘅嘢,會搵幾隻奴才出面搞
梁振英係表表者,其次係何君堯,仲有葛珮帆,周浩鼎....
公開反對佢哋 = 反對西環 = 反共..... 監都有得你踎 ...
咁你係美國條狗?出來亂吠😂

支持何君堯撥亂反正。

法律學位十pcll十跟師傅咁就得㗎啦

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-19 12:04 PM 發表
麥慶歡? 乜水?

麥慶歡 你千祈唔好搞何君堯,條友係西環發言人踎監,就唔會咁多黃狗周街亂吠啦
西環唔方便公開講嘅嘢,會搵幾隻奴才出面搞
梁振英係表表者,其次係何君堯,仲有葛珮帆,周浩鼎....
公開反對佢哋 = 反對西環 = 反共..... 監都有得你踎 ...
咁易踎監,就唔會咁多黃狗周街去啦

引用:
原帖由 CB1668_2 於 19/9/2020 12:31 發表

同樣地, 相信警察同律政司都唔承認佢濫捕, 濫告......
如果你講上訴改判成功, 即係你自打嘴巴, 因為事實證明而家法官判案係有監察.

而亦有唔少案例係判無罪, 律政司無理據上訴, 甚至你律政司主動撤控.

好似係你選擇性失明. ...
on9、全世界警察只要呢一刻判斷你係屬於有可疑就有權拘捕你返去查清楚,因為有呢個情況在前、根本濫捕係套用唔到落去㗎白癡仔

乜閪呀?

引用:
原帖由 13碎克記 於 2020-9-19 12:36 PM 發表

呵呵呵
佢頭上的是紅無綠

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 12:08 PM 發表

其實我真係唔明點解會針對法官,

點解唔可以係警察濫捕, 律政司濫告的結果?

唔係講笑, 過去一年警察拉左成萬人, 結果有攞得出手證據只有2800,
警察/律政師告錯無辜者有乜奇? ...
知唔知香港今時今日點解會咁爛?就係因為多得你呢啲人

指鹿為馬
顛倒黑白
出賣良知

你千祈唔好話自己唔係

如何聯署?支持何律師

話警察濫捕即係話自己個樣賊眉賊眼

引用:
原帖由 yankumi 於 2020-9-19 01:12 PM 發表
麥慶歡講既其實好有道理,但面對唔再講理的黃人黑暴,只能走何君堯果一步了
上年又唔見佢出嚟講叫停D黑暴?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 12:08 PM 發表

其實我真係唔明點解會針對法官,

點解唔可以係警察濫捕, 律政司濫告的結果?

唔係講笑, 過去一年警察拉左成萬人, 結果有攞得出手證據只有2800,
警察/律政師告錯無辜者有乜奇? ...
原來過去最少有2800暴徒,出衝要帶汽油彈旁身

好心你賊眉賊眼就咪行出街要迫警察拉你返去啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]