• 瀏覽: 12,012
  • 回覆: 215
引用:
原帖由 光棍man 於 2020-9-19 01:38 PM 發表

究竟你有冇見過女人㗎,果條眉畫㗎,鍾意點畫都得啦!
佢地有眉畫? 你盲架?

除非佢完全無眉毛, 否則畫唔到咁.

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 01:34 PM 發表

其實我贊成聯署,
因為一有左聯署上的所求, 香港就會同大陸一樣,
但香港無大陸咁好搵 (最少成本貴),
外國投資會走, (包括直接走去大陸唔再經香港) 香港經濟就會大落.

咁我用BNO 走就無悔了. ...
笑能死人。你用 BNO 走,同羅冠聰一齊上時代封面,應該係你一生最大嘅成就。  

引用:
原帖由 visor 於 2020-9-19 01:36 PM 發表

咁你快D揾何律師簽字啦
佢邊個可以聯署?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-9-19 01:36 PM 發表

咁香港國安法例使唔使學足美國
又黎: 警察可以佩槍...............所以人人都可以佩槍?

而且, 我唔明點解你心心念念美國.

引用:
原帖由 PacificIslander 於 2020-9-19 01:41 PM 發表

笑能死人。你用 BNO 走,同羅冠聰一齊上時代封面,應該係你一生最大嘅成就。  
我合法走, 你放心.

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-9-19 12:30 發表

最搞笑的一句
不滿意可以上訴
但是上訴權在不公證的司法界手中
只有犯暴黃派上訴機率偏高
一般正常人上訴機率偏低
仲有人會夠膽講不滿意可以上訴的說話
真係不知她的思維是否已經離開香港 ...
成個庭都係佢d人!上訴有條L用呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 12:08 PM 發表

其實我真係唔明點解會針對法官,

點解唔可以係警察濫捕, 律政司濫告的結果?

唔係講笑, 過去一年警察拉左成萬人, 結果有攞得出手證據只有2800,
警察/律政師告錯無辜者有乜奇? ...
呢條大媽係唔係自由閪?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 01:39 PM 發表

律政司點解唔上訴?

保釋候審唔係要釐清事實真相, 而係因為罪名輕, 而調查需時,
隨時調查到有結果, 判刑不及拘留的時間長, 產生不公.

而且.....................中共黨人同國民政府對抗時, 都唔少潛逃.
身無屎師點解會潛逃? ...
呢個唔係潛逃理由。
就算點優秀,點崇高係唔係應該受法律規管?崇高就唔使受法律制裁?
犯咗法就應該受到懲罰。
黃官就係個人立場,放生黑暴。

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-9-19 01:00 PM 發表

你真係腦有問題,
唔係假嗰。
之前同佢討論過來來去去問點解唔話警察濫捕

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 12:11 PM 發表

你信而已, 唔可以"因為你信"就告我,
法官判罪我無罪, 你重要吊埋法官.........

唔通你信就大哂?
咁米係nor, 唔通你話灠補就係灠。
如果大家信有司法,有罪冇罪都好,就要等判果一刻。如果唔係,你就係法律,邊個應該捉同唔捉,憑政治取態??

是否一句理念崇高、就可以漠視法律,呢樣先係重點。

回覆 引用 TOP

舊歡如夢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-19 12:04 PM 發表

麥慶歡? 乜水?

麥慶歡 你千祈唔好搞何君堯,條友係西環發言人
西環唔方便公開講嘅嘢,會搵幾隻奴才出面搞
梁振英係表表者,其次係何君堯,仲有葛珮帆,周浩鼎....
公開反對佢哋 = 反對西環 = 反共..... 監都有得你踎 ...
知就好啦,出少句聲

人一黃,  變蟑螂

曱甴死全家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-19 12:08 PM 發表

其實我真係唔明點解會針對法官,

點解唔可以係警察濫捕, 律政司濫告的結果?

唔係講笑, 過去一年警察拉左成萬人, 結果有攞得出手證據只有2800,
警察/律政師告錯無辜者有乜奇? ...
證明過去一年黑暴週街都係垂手可得。

回覆 引用 TOP

反對你個反對再反對

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]