• 瀏覽: 32,086
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-9-19 01:10 PM 發表
共狗真係好賤格。
美賊國白人屠殺大量印第安人搶人d土地同資源賤唔賤格?

引用:
原帖由 freddieking 於 2020-9-19 03:55 PM 發表

白皮豬話紅番係壞人,一定要滅絕
咁印第安人對白豬做過乜壞事?

引用:
原帖由 jlam829 於 2020-9-19 04:10 PM 發表

殺印第安人嘅手法確實賤格, 已用生化武器, 話答謝印第安人幫過佢哋, 所以送毛氈俾佢, 但就是沾有天花病毒的, 冇抗體的印第安人就被差不多滅絕, 睇過報導好似話總共死幾千萬人, 然後白人就分地建國搶資源。 ...
話當時大約有3千萬印第安人,因為國際輿論先殺淨宜家幾十萬

引用:
原帖由 freddieking 於 2020-9-19 04:11 PM 發表

印第安人世代居住美洲大陸,阻頭阻勢,唔俾白皮豬搶劫就係罪大惡極
正義既白豬點會搶劫,你抹黑

引用:
原帖由 jlam829 於 2020-9-19 04:31 PM 發表

白人最無恥是那種難以想像的偽善, 外來人受土著幫忙就用滅族手段搶人土地和資源, 仲要話美洲這塊土地是上帝善待給他們的。

解放黑奴, 就樹立碑像歌功頌德, 碑像仲要是總統像上帝般高高在上的伸開手坐着, 而黑人小女孩就跪着接受憐憫, 真是諷刺! ...
難得香港d黃屍 曱甴受呢一套

引用:
原帖由 萬家花色弟弟 於 2020-9-19 04:46 PM 發表

唔賤。美賊只係道晒佢地去見耶穌。 係功德一件
可能見印第安人活係世上太辛苦

引用:
原帖由 jlam829 於 2020-9-19 04:10 PM 發表

殺印第安人嘅手法確實賤格, 已用生化武器, 話答謝印第安人幫過佢哋, 所以送毛氈俾佢, 但就是沾有天花病毒的, 冇抗體的印第安人就被差不多滅絕, 睇過報導好似話總共死幾千萬人, 然後白人就分地建國搶資源。 ...
澳州原住好似都係差唔多情況俾被白豬強搶成為白豬自己地方

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-9-20 01:56 PM 發表

泛民從來冇迫過阿爺喎。成條法例全部都係阿爺自己話通過。
有無迫都出左啦,漢姦 黃屍 曱甴又無本事推翻國安法,有種咪繼續搞港獨囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]