• 瀏覽: 32,155
  • 回覆: 479
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-19 10:36 AM 發表
中共為消滅蒙古族文化力度不斷加劇,內蒙古當局近日聲言要落實「習近平生態文明思想」,推出新法案全面禁牧,學校就強推用漢語取代蒙語,據報約有5,000名以蒙語為母語的學生和其家長與活動人士被捕。不斷有學生逃離限制他們自由的學校,9名蒙古人以自殺抗命,遭到拘捕的被送到「法制教育中心...

習近平成就就快可超越毛澤東
可喜可賀!

新聞來源連結:
https://hk.appledaily. ...
隨時隨地都可以一個不留

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-9-19 12:59 PM 發表
"9名蒙古人以自殺抗命"
點解無曱甴咁做.
師兄妳為曱甴一個好好嘅方法講嚇嘢喇!

毒果又假新聞?

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-9-19 01:21 PM 發表

貼毒果,重衰過貼大紀元!
睇毒果,重慘過入法輪功!
😆😆😆😆😆😆😆😆
唔覺得衰過喎,兩個都已經極衰,而且是同源,還可以有誰超過誰?

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-9-19 02:47 PM 發表

你咪報囉!
我犯咗邊條國安法﹖
你係犯咗極端on9兼無腦罪;判彈jj直至氣絕身亡。

據報,據邊一份報呀,冚家鏟死毒果

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-19 02:05 PM 發表
美賊國白人屠殺大量印第安人搶人d土地同資源賤唔賤格?
殺印第安人嘅手法確實賤格, 已用生化武器, 話答謝印第安人幫過佢哋, 所以送毛氈俾佢, 但就是沾有天花病毒的, 冇抗體的印第安人就被差不多滅絕, 睇過報導好似話總共死幾千萬人, 然後白人就分地建國搶資源。

自己上yt睇下究竟發生啲乜事啦,呢啲老作新聞係比白痴仔睇架

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-19 04:00 PM 發表
咁印第安人對白豬做過乜壞事?
印第安人世代居住美洲大陸,阻頭阻勢,唔俾白皮豬搶劫就係罪大惡極

毒果新聞,明白晒!專呃鳩蠢人

毒果

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-9-19 02:06 PM 發表
真係9UP當秘笈,蒙古的情況完全不了解就作故仔.

蒙古的禁牧令是在溶雪後,為期一個月,目的是讓草原種子發芽生長.就像禁魚期一樣,讓魚苗可成長.禁牧期間內牲口限制在比例內的區域之內不可放牧,期間用儲備的乾草飼養牲口.

讓草原妹子帶大家看看秋收

https://www.youtube.com/watch?v=w8ivltwbIFM ...
毒果都懶的點入去幫佢加HIT RATIO
連圖都係用網圖再加幾個字作文就算, 咩都係傳, 疑
實際上完全無採訪, 無記者

引用:
原帖由 jlam829 於 2020-9-19 04:10 PM 發表

殺印第安人嘅手法確實賤格, 已用生化武器, 話答謝印第安人幫過佢哋, 所以送毛氈俾佢, 但就是沾有天花病毒的, 冇抗體的印第安人就被差不多滅絕, 睇過報導好似話總共死幾千萬人, 然後白人就分地建國搶資源。 ...
話當時大約有3千萬印第安人,因為國際輿論先殺淨宜家幾十萬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]