• 瀏覽: 32,168
  • 回覆: 479
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 天靖 於 2020-9-19 05:25 PM 發表
共產黨真係咁惡,一早派人燒左爛果楝樓,淋埋美國班狗奴才啦
好想,但係無能為力!🍌🤪

依啲新聞以前都可能會信嘅,但依家你睇返毒果報道我哋香港都講到咁上下情況,講到香港冇哂自由咁,可想而知...是實係咪真,外國人咪會信囉。

同太子死人一9樣, 作篇野又可以比黃C打飛支 

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 19-9-2020 05:11 PM 發表

好快黃藍曱無一倖免
曱甴只有黃

好多網紅KOL講到中國咁廢
點可能消滅蒙古呢?
比蒙古吞併大D wo😂😂

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-9-19 05:29 PM 發表

曱甴只有黃
係佢地眼中有L分別咩曱甴

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-19 10:36 AM 發表
中共為消滅蒙古族文化力度不斷加劇,內蒙古當局近日聲言要落實「習近平生態文明思想」,推出新法案全面禁牧,學校就強推用漢語取代蒙語,據報約有5,000名以蒙語為母語的學生和其家長與活動人士被捕。不斷有學生逃離限制他們自由的學校,9名蒙古人以自殺抗命,遭到拘捕的被送到「法制教育中心...

已經將你黑名單

習近平成就就快可超越毛澤東
可喜可賀!

新聞來源連結:
https://hk.app ...

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-19 10:36 AM 發表
中共為消滅蒙古族文化力度不斷加劇,內蒙古當局近日聲言要落實「習近平生態文明思想」,推出新法案全面禁牧,學校就強推用漢語取代蒙語,據報約有5,000名以蒙語為母語的學生和其家長與活動人士被捕。不斷有學生逃離限制他們自由的學校,9名蒙古人以自殺抗命,遭到拘捕的被送到「法制教育中心...

習近平成就就快可超越毛澤東
可喜可賀!

新聞來源連結:
https://hk.app ...
一份唔能夠進入內地嘅毒媒新聞創作 !!!

引用:
原帖由 食人魚 於 2020-9-19 05:12 PM 發表

最好14億死一半 咁就中國有救 中國太多底質人口
美國依家執行緊

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-9-19 01:10 PM 發表
共狗真係好賤格。
共狗真係好賤格,但喺都唔夠毒果•黑暴咁賤

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-9-19 01:10 PM 發表
共狗真係好賤格。
連你魯姆咁賤都屌,咁又真係衰啲,

引用:
原帖由 hegangbei 於 2020-9-19 05:34 PM 發表

共狗真係好賤格,但喺都唔夠毒果•黑暴咁賤
但偏偏佢地又咁多人支持喎。
上一年的區議會選舉,藍屍建制輸到福佳........

好有社會主義 好有制度自信

毒果妓者去過蒙古未?
憑空作故仔呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]