• 瀏覽: 38,484
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 03:23 PM 發表

儍你窮到沒思想,其實最終目標想消除美帝。。跟手我軍滅普京,復我大中華,明未儍人。
成個帖你都好文明,仲批評其它對你唔文明既人。我全文無一個唔文明詞語。而你就傻前傻後。。啊。我明白。講中要害。。咁我收聲。你慢慢打飛機

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 03:23 PM 發表

儍你窮到沒思想,其實最終目標想消除美帝。。跟手我軍滅普京,復我大中華,明未儍人。
成個帖你都好文明,仲批評其它對你唔文明既人。我全文無一個唔文明詞語。而你就傻前傻後。。啊。我明白。講中要害。。咁我收聲。你慢慢打飛機

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 03:12 PM 發表

都係果句,菲國這黑暗地,香港人還是不去為上。。。要平玩都去泰國
千奇百趣東南亞,咁怕都係唔好出香港喇,其實泰國仲恐怖,隨時比人搖控落降頭;去嫖分分鐘搞著個男人,而且聽過有食人竇專迷你d遊客黎食,唔通呢d又唔恐怖呀?自欺欺人而已

邊有咁多冤案?咁多人吾屈去屈佢?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:25 PM 發表

成個帖你都好文明,仲批評其它對你唔文明既人。我全文無一個唔文明詞語。而你就傻前傻後。。啊。我明白。講中要害。。咁我收聲。你慢慢打飛機 ...
你最文明,我原始人來唔文明唔好屈我

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-9-19 03:28 PM 發表

千奇百趣東南亞,咁怕都係唔好出香港喇,其實泰國仲恐怖,隨時比人搖控落降頭;去嫖分分鐘搞著個男人,而且聽過有食人竇專迷你d遊客黎食,唔通呢d又唔恐怖呀?自欺欺人而已 ...
有道理

引用:
原帖由 911usa 於 2020-9-19 03:32 PM 發表

邊有咁多冤案?咁多人吾屈去屈佢?
可能

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 03:32 PM 發表

你最文明,我原始人來唔文明唔好屈我
文明過你啦。我無講過你一個侮辱既詞。而你講兩個傻人。最醒你咯。。見你回復人仲話理性討論。一唔合你心意又傻前傻後。。你未辦也啦。個個有眼見既。。我都廢事再復你。。

妳都移民咗唔好麻煩外國,定系去搵自己嘅中國幫助妳啦

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:35 PM 發表

文明過你啦。我無講過你一個侮辱既詞。而你講兩個傻人。最醒你咯。。見你回復人仲話理性討論。一唔合你心意又傻前傻後。。你未辦也啦。個個有眼見既。。我都廢事再復你。。 ...
給你拆穿了,世界是你的,聽晒你話

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-19 03:36 PM 發表

妳都移民咗唔好麻煩外國,定系去搵自己嘅中國幫助妳啦
除中華人民共和國外,現在移去那都危險。。

其實有一位求情證人可以幫到佢嘅, 多年前同女朋友分手戇鳩鳩去菲律賓, 若果佢以前個女朋友出嚟做求情證人, 應該都有少少幫助嘅

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 03:50 PM 發表

除中華人民共和國外,現在移去那都危險。。
講唔錯,美國有疫情有暴亂,女仔晚根本就唔敢出門口,實在唔明移民嘅人,但人哋屋企裏面生活意圖咩?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:35 PM 發表

文明過你啦。我無講過你一個侮辱既詞。而你講兩個傻人。最醒你咯。。見你回復人仲話理性討論。一唔合你心意又傻前傻後。。你未辦也啦。個個有眼見既。。我都廢事再復你。。 ...
你當然不合我心意,你是我黨我國的習主席嗎?不自量力

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 04:05 PM 發表

你當然不合我心意,你是我黨我國的習主席嗎?不自量力
九五搭八。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]