• 瀏覽: 38,456
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 酥皮蛋散 於 2020-9-19 10:35 AM 發表

仲有果4個被老屈漁民仲响當地受緊
邊4個

熱賣及精選
引用:
原帖由 wallace tam 於 2020-9-19 11:03 AM 發表

好老實,我信佢無。菲律賓絕對係黑獄國
審案判案唔可以單憑相信兩個字

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 04:55 AM 發表

你留意一下新聞,這案因可疑點太多,連鄧生出入境記錄也錯,菲法庭亂咁來
十二暪逃出入境記錄也錯
鄧生一定係被民主一人一票菲律崩劫去坐監

引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-19 11:15 AM 發表

你有無戴罩揾逃綠帽同豬西滴開國際妓召
肚凸耳凸講明販毒立刻槍決,仲夠膽去菲律崩販毒,唔立刻打靶已經比面佢係中國香港人
第一我點解要咁做呢??各有立場意見,大家只是理情討論下咪算囉

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2020-9-19 11:22 AM 發表

審案判案唔可以單憑相信兩個字
我明白。這只是我個人認為啫

引用:
原帖由 華爾街狼狼 於 2020-9-19 10:13 AM 發表

嚴厲很正常,比我係菲獄卒,日日吽佢一鑊,叫龍威咁串吖拿~~~
應該個名係佢老豆老母改,佢被動

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-9-19 06:55 AM 發表

點解唔搵民主派幫手? 佢地只關心大陸案件 ?
菲律崩有民主一人一票選出黎總統,民主派當然非常支持民主判決

揾屠狗身幫手啦, 限菲律賓三日內放人, 否則日日放咀炮煩死杜特爾.

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-9-19 06:56 AM 發表

可能用緊bno
咁就揾英女皇派航母去接佢返帛金漢宮

引用:
原帖由 st70 於 2020-9-19 10:03 AM 發表

邊幾個?
有次跟egl 去馬拉,入境集合拎行李時,發現全團人既喼都比海關開過,嘩!容乜易插贓架...真心驚!
美國又咪一樣,全部喼都開,過關審犯嘅態度,唔高興過左都啲返入房。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-19 08:51 AM 發表

港府點會幫香港人呀
請問你有冇拎政府一萬蚊?
唔駛答我,自己問心就可以了。
做人就算咩立場,處事係咪應該有底線?
當你日日要攬炒停步倒退時,全世界都進步緊。
我可以講,憑你地嘅能力,點搞中共都唔會倒台,所以香港亦冇可能獨立。
真係咁憎香港,拎本BNO移民英國啦,我認識唔少人都安排緊,咁做總比日日過到你咁樣快樂。

引用:
原帖由 bonod 於 2020-9-19 11:19 AM 發表

國家層面出唔出手都要評估呢班人到底有無屎係身, 呢單同9X年的旅遊領隊事件無得比, 當年兩個港人係受同行運毒團友牽連機會好大, 而鄧龍威佢地嫌疑大好多案情亦鬼好多, 唔係去旅遊點而係走上一隻漁船話收左重金受僱幫人揸船, 動用國家機器幫販毒份子脫罪其實係拿屎上身 ...
我都覺得呢條友唔係咁信得過
菲律賓呢類土匪國家,跟團去玩都分分鐘出事
東南西好多國家可以去,呢個早就列入蠻荒危險之地不能去
菲律賓真係咁好玩?
2000年4月去過兩星期,返香港後到6月又再去一次呢次又係停留幾個星期
佢本人講失戀散心
而且佢隱瞞左4月去過,仲話6月係第一次去
因為查入境紀錄要證明菲警講時間唔岩
意外連4月入境紀錄都調埋出黎
佢解釋係,律師話對案情無關所以唔講
我就覺得好大關係,短時間內出入菲律賓仲留咁長時間,到底做咩?
尤其係果個賭場疊碼仔,會係好人?每次去都搵佢

引用:
原帖由 mightykoala 於 2020-9-19 11:32 AM 發表

美國又咪一樣,全部喼都開,過關審犯嘅態度,唔高興過左都啲返入房。
當面開當然冇問題,但係喺你唔知情下開就..

傳:不要求特衰政府,去搵國際線幫忙!
利申:祝早日回港!

幫你去死呀,販毒份子,抵撚死

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]