• 瀏覽: 38,495
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
之前單case 唔係淘$2咩?

熱賣及精選
一年去菲律賓有數以十萬計香港人
咁每年比人屈運毒ge香港人佔幾多%
同中六合彩一樣 真係天選之人
唔好下下話學曱甴路經比人屈呢D做籍口

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-9-19 11:11 AM 發表

甚麼乜必有冇出書講黑獄
只能說,鄧生他還有一口氣下,䀆做好過等死

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 05:48 AM 發表

他到底有沒有中國國籍?有的話這事應該找中國政府。
找特區政府根本沒有外交權
人質事件中國政府都幫唔到啦,八條人命呀!

引用:
原帖由 咕咕700 於 2020-9-19 07:47 AM 發表

又係康泰
所以一早blacklist咗呢間嘢。同關鍵一樣,黑開有條路。

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-18 11:39 PM 發表

【Now新聞台】港人鄧龍威早年被菲律賓當局指控在當地藏毒,判囚終身。協助他的立法會議員謝偉俊收到消息,菲律賓的最高法院,終極駁回其上訴,他指案件存在疑點。鄧龍威哥哥希望,特區政府能夠從其他途徑協助。

港人鄧龍威在菲律賓🇵🇭藏毒案判終身,他上訴剛被菲方駁 ...
你有無戴罩揾逃綠帽同豬西滴開國際妓召
肚凸耳凸講明販毒立刻槍決,仲夠膽去菲律崩販毒,唔立刻打靶已經比面佢係中國香港人

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2020-9-19 09:04 AM 發表

唔知當事人的背景係做乜呢?
你覺得賓佬係為正義咁做?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-19 01:48 AM 發表

自從發生“黎剎公園綁架槍擊案”, 已近十年香港無辦往菲律賓旅行團~
果d全部漁船登小島運毒,唔打靶影衰香港煮人翁勇敢

引用:
原帖由 bonod 於 2020-9-19 09:23 AM 發表

當日搵得逃議員就預左無第二條路行啦
我記得佢籌過律師費,家蜀仲話好貴

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-9-19 11:14 AM 發表

人質事件中國政府都幫唔到啦,八條人命呀!
黑獄跟人質這兩事上,除了菲方要負上全部責任外。。什麼人也算受害者,唯一要算的話,只能說錯在點解去菲國

引用:
原帖由 Cire 於 2020-9-19 09:25 AM 發表

去外國犯法就叫香港幫
😂
正路喎,喺香港犯法照有人叫外國幫。

不過一單還一單,同呢件無關。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 01:56 AM 發表

好奇問下,點解菲政府又比佢出書咁大方?
菲律崩有民主嘛

國家層面出唔出手都要評估呢班人到底有無屎係身, 呢單同9X年的旅遊領隊事件無得比, 當年兩個港人係受同行運毒團友牽連機會好大, 而鄧龍威佢地嫌疑大好多案情亦鬼好多, 唔係去旅遊點而係走上一隻漁船話收左重金受僱幫人揸船, 動用國家機器幫販毒份子脫罪其實係拿屎上身

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 04:52 AM 發表

鄧在獄中用手機FB給香港🇭🇰支持他的朋友來幫他在香港這邊整理出書,但好似出書這事後,獄卒看鄧更嚴厲
全世界有民主國家都對獄中犯嚴厲啦,唔信你去美國犯毒

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-19 01:49 AM 發表

我對印尼都無好感!!
冇理由喎,印尼同菲律賓都有民煮,可以選總統,黃屍曱甴應該最鍾意....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]