• 瀏覽: 38,254
  • 回覆: 8
  • 追帖: 2
好奇問下,點解菲政府又比佢出書咁大方?

熱賣及精選
前一排又系有班人話做船去玩。又系有毒品,果單系邊度?發覺好多時都捉香港人。系香港人古古惑惑,定系菲律賓姐姐系香港受氣,所以就專捉港人。

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 12:48 PM 發表

那就要再上庭,雙方據理力爭,有冇罪也應由菲方通知港府,再由港府說出來給港人知並作了結也好吧
你都幾搞笑。由港府說出比港人知並作了結。你以為香港市民或香港系國際法庭?咁多港人系外國犯法,系系個個都要經港府。每國都有佢法律,如果你無強力證據既話。曬氣

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 03:11 PM 發表

感覺有人想圍魏救趙
我個人心裡陰暗,懷疑有人想把這件是搞成外交事件
目的是逼港府找深圳要12逃犯
系同類型事件,一樣系外地違法,一樣要政府出面,一樣系要回香港坐監。搞得店菲律賓按道理就搞得店大陸

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 03:23 PM 發表

儍你窮到沒思想,其實最終目標想消除美帝。。跟手我軍滅普京,復我大中華,明未儍人。
成個帖你都好文明,仲批評其它對你唔文明既人。我全文無一個唔文明詞語。而你就傻前傻後。。啊。我明白。講中要害。。咁我收聲。你慢慢打飛機

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 03:23 PM 發表

儍你窮到沒思想,其實最終目標想消除美帝。。跟手我軍滅普京,復我大中華,明未儍人。
成個帖你都好文明,仲批評其它對你唔文明既人。我全文無一個唔文明詞語。而你就傻前傻後。。啊。我明白。講中要害。。咁我收聲。你慢慢打飛機

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 03:32 PM 發表

你最文明,我原始人來唔文明唔好屈我
文明過你啦。我無講過你一個侮辱既詞。而你講兩個傻人。最醒你咯。。見你回復人仲話理性討論。一唔合你心意又傻前傻後。。你未辦也啦。個個有眼見既。。我都廢事再復你。。

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 04:05 PM 發表

你當然不合我心意,你是我黨我國的習主席嗎?不自量力
九五搭八。

腦羞成怒。真失禮。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]