• 瀏覽: 33,897
  • 回覆: 458
  • 追帖: 5
坐監都仲支持香港黑暴  抵你死啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
睇過條友網上post寫ge日記  全部都夾帶粗口同思想暴力
佢對自己英屬香港人身份好自豪 一直強調
對大陸人完全係睇唔起
對其他中國人身份係好岐視同嘲笑
條友係監獄一直有香港人捐錢接濟佢 生活唔係差果隻黎
之前佢寫監獄有自己房間 有電話用 有wifi 有錢買送煮飯 自己想食咩就買咩
香港班黑暴最想要ge坐監都仲可以自由  果邊滿足晒佢地

講真我唔信呢幾個港人係無辜的, 雖然相信唔係犯毒主謀, 甚至只係烏SIRSIR咁中伏, 但運毒都要坐走唔甩, 當相信佢地真係有惦毒, 重罰係唯一起到阻嚇作用的方法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-18 11:39 PM 發表

【Now新聞台】港人鄧龍威早年被菲律賓當局指控在當地藏毒,判囚終身。協助他的立法會議員謝偉俊收到消息,菲律賓的最高法院,終極駁回其上訴,他指案件存在疑點。鄧龍威哥哥希望,特區政府能夠從其他途徑協助。

港人鄧龍威在菲律賓🇵🇭藏毒案判終身,他上訴剛被菲方駁 ...
菲國同港人八字不合
上次架旅巴被人亂槍掃
回歸前巳經有個導遊,話被人屈運毒

去旅遊好大心理負擔未出發先驚驚

毒販死不足惜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-9-19 09:28 AM 發表

我依稀記得,80年代有兩位香港人都係菲律賓坐左幾年冤獄,都係因為被控販毒而判死刑,最後都安然返港,幫佢哋就好似係民主派嘅議員。
你是否講的是區永祥1996年的大馬事件,最後由港督彭定康在大馬總統面出提出,之後二人才獲釋返港。

附件

63OY7U5C24OT5MIHTOGV3CCZRE.jpg(133.47 KB)

2020-9-19 09:45 AM

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-9-19 12:06 AM 發表

東南亞有幾個國家根本唔值得去,咪貪平去旅行
菲律賓今大個人只去過一次,真係咪搞…

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-9-19 09:09 AM 發表

坐多幾年,睇吓有冇方法轉嚟香港服刑
只能待換個較親華明事理菲總統可放他一條生路

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-9-19 06:55 AM 發表

點解唔搵民主派幫手? 佢地只關心大陸案件 ?
文煮正棍只有水9你🤔🤔

回覆 引用 TOP

賓賓黎講真係好想同鯨鯊合影最多屌屌宿霧鳩就啦,有冇違反自然或不人道你同神父傾啦!呢個國家好撚狼死,discovery 甘多索 view 但冇開發唔係冇原因嘅我屌吖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2020-9-19 08:00 AM 發表

3流黑獄國家,你話緊邊個強國
咪又係尾各籮🤔🤔

回覆 引用 TOP

廬山煙雨浙江潮。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FOX!!! 於 2020-9-19 09:36 AM 發表

睇過條友網上post寫ge日記  全部都夾帶粗口同思想暴力
佢對自己英屬香港人身份好自豪 一直強調
對大陸人完全係睇唔起
對其他中國人身份係好岐視同嘲笑
條友係監獄一直有香港人捐錢接濟佢 生活唔係差果隻黎
之前佢寫監獄有自己房間 有電話用 有wifi 有錢買送煮飯 自己想食咩就買咩
香港班黑暴最想要ge坐監都仲可以自由  果邊滿足晒佢地 ...
師兄看過他的日記?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 09:53 AM 發表

師兄看過他的日記?
幾年前有人幫佢post係高登

邊幾個?

Time will tell.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]