• 瀏覽: 38,481
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
坐監都仲支持香港黑暴  抵你死啦

熱賣及精選
睇過條友網上post寫ge日記  全部都夾帶粗口同思想暴力
佢對自己英屬香港人身份好自豪 一直強調
對大陸人完全係睇唔起
對其他中國人身份係好岐視同嘲笑
條友係監獄一直有香港人捐錢接濟佢 生活唔係差果隻黎
之前佢寫監獄有自己房間 有電話用 有wifi 有錢買送煮飯 自己想食咩就買咩
香港班黑暴最想要ge坐監都仲可以自由  果邊滿足晒佢地

講真我唔信呢幾個港人係無辜的, 雖然相信唔係犯毒主謀, 甚至只係烏SIRSIR咁中伏, 但運毒都要坐走唔甩, 當相信佢地真係有惦毒, 重罰係唯一起到阻嚇作用的方法

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-18 11:39 PM 發表

【Now新聞台】港人鄧龍威早年被菲律賓當局指控在當地藏毒,判囚終身。協助他的立法會議員謝偉俊收到消息,菲律賓的最高法院,終極駁回其上訴,他指案件存在疑點。鄧龍威哥哥希望,特區政府能夠從其他途徑協助。

港人鄧龍威在菲律賓🇵🇭藏毒案判終身,他上訴剛被菲方駁 ...
菲國同港人八字不合
上次架旅巴被人亂槍掃
回歸前巳經有個導遊,話被人屈運毒

去旅遊好大心理負擔未出發先驚驚

毒販死不足惜

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-9-19 09:28 AM 發表

我依稀記得,80年代有兩位香港人都係菲律賓坐左幾年冤獄,都係因為被控販毒而判死刑,最後都安然返港,幫佢哋就好似係民主派嘅議員。
你是否講的是區永祥1996年的大馬事件,最後由港督彭定康在大馬總統面出提出,之後二人才獲釋返港。

附件

63OY7U5C24OT5MIHTOGV3CCZRE.jpg(133.47 KB)

2020-9-19 09:45 AM

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-9-19 12:06 AM 發表

東南亞有幾個國家根本唔值得去,咪貪平去旅行
菲律賓今大個人只去過一次,真係咪搞…

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-9-19 09:09 AM 發表

坐多幾年,睇吓有冇方法轉嚟香港服刑
只能待換個較親華明事理菲總統可放他一條生路

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-9-19 06:55 AM 發表

點解唔搵民主派幫手? 佢地只關心大陸案件 ?
文煮正棍只有水9你🤔🤔

賓賓黎講真係好想同鯨鯊合影最多屌屌宿霧鳩就啦,有冇違反自然或不人道你同神父傾啦!呢個國家好撚狼死,discovery 甘多索 view 但冇開發唔係冇原因嘅我屌吖

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2020-9-19 08:00 AM 發表

3流黑獄國家,你話緊邊個強國
咪又係尾各籮🤔🤔

廬山煙雨浙江潮。

引用:
原帖由 FOX!!! 於 2020-9-19 09:36 AM 發表

睇過條友網上post寫ge日記  全部都夾帶粗口同思想暴力
佢對自己英屬香港人身份好自豪 一直強調
對大陸人完全係睇唔起
對其他中國人身份係好岐視同嘲笑
條友係監獄一直有香港人捐錢接濟佢 生活唔係差果隻黎
之前佢寫監獄有自己房間 有電話用 有wifi 有錢買送煮飯 自己想食咩就買咩
香港班黑暴最想要ge坐監都仲可以自由  果邊滿足晒佢地 ...
師兄看過他的日記?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 09:53 AM 發表

師兄看過他的日記?
幾年前有人幫佢post係高登

邊幾個?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]