• 瀏覽: 40,945
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2020-9-23 10:37 AM 發表
立法會議員呢??
Looking for Paul Tse?

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-9-23 08:47 AM 發表
12門徒有犯毒派幫,鄧龍威被老屈多年冇人幫
因為無政治利益

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-18 11:39 PM 發表
【Now新聞台】港人鄧龍威早年被菲律賓當局指控在當地藏毒,判囚終身。協助他的立法會議員謝偉俊收到消息,菲律賓的最高法院,終極駁回其上訴,他指案件存在疑點。鄧龍威哥哥希望,特區政府能夠從其他途徑協助。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/PHI-DRUG-200918-22.jpg

港人鄧龍威在菲律賓🇵🇭藏毒案判終身,他上訴剛被菲方駁 ...
我就 能唔信,菲律賓監房入面,只得1個 香港人,其它 就無人 發聲,無人去救,只救一個?點解架?
同樣 揸香港身份証 喎?

引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2020-9-21 09:21 PM 發表
支持將毒販打靶!
乾手淨腳,( 受靶 ) 免揾人照顧。支持

引用:
原帖由 H叔 於 2020-9-20 12:46 AM 發表

呢樣講得啱,以前香港人團結得多,港人外地出事點都會關心。曱甴運動之後,港人外地出事,唔係自己顏色嘅只會關心佢死得夠唔夠慘。
分析好,啱聽。👍

任何 犯法 罪行,有咩犯人,除咗斷正,有邊個會 直認 即認 吖?
搏得就搏 架啦!

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-9-19 09:06 AM 發表

坐監可以用手機
有飯食,有手機玩

唔好再出書唱菲律賓啦!如果唔係神仙都救您唔到!

毒犯家人成日消費香港特區政府。

收得皮啦

引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2020-10-26 05:18 PM 發表

其實選擇得行跳灰呢條路,都預咗係富貴險中求,打死無怨㗎啦!

最撚肉酸係啲什麼 “家人”,死口話無辜話冤枉要政府、要國家出手去幫,dklm 多鳩餘。

好人好姐唔撚見我响菲律賓個海度俾人拉,啲家人都 on 9 嘅,知唔知咩叫販毒呀 dllm?
正正就是。👍
老土講,只係今次 比人捉到啫!
之前,果D 交收成功,晚上揾女慶功,袋袋平安 啦!

唔講毒吖?任何國家人士,係別人國家 犯法,都係 無辜,都係 寃枉 啦!

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 08:53 AM 發表

其鄧的家人巳找中英港三地政府幫忙,也另找香港兩邊律師議員幫忙。。。各方面可做的巳做了,問題只是菲方不認程序証據有問題把罪要照執行
菲律賓杜總對毒犯係殺無赦的,阿鄧生仲未死已經拜得神落,搞慶阿杜總,幫你再過一次堂,然後改判死刑你就大0樂。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]