• 瀏覽: 40,850
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 andyivan 於 2020-9-20 05:52 AM 發表
東南亞 菲律賓 越南 呢d國家,特別係垃圾pk菲律賓真係唔好去 已經唔止一單被屈判終身監禁
聽過紙盒藏屍案未?
係香港唔只一單奇案發生過,咁,你係咪好驚香港?

唔搵公民黨?

引用:
原帖由 輪大碩士仔 於 2020-9-21 09:07 PM 發表

你有冇去過菲律賓先?
菲律賓一個有車踩既公園

附件

Screenshot_20191023-210552314.jpg(90.79 KB)

菲係民主國家

12門徒有犯毒派幫,鄧龍威被老屈多年冇人幫

引用:
原帖由 ccvgoo 於 2020-9-20 07:47 PM 發表
唔搵公民黨?
揾過犯毒派但冇so幫唔到

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-9-19 09:28 AM 發表
我依稀記得,80年代有兩位香港人都係菲律賓坐左幾年冤獄,都係因為被控販毒而判死刑,最後都安然返港,幫佢哋就好似係民主派嘅議員。
幫佢那個叫謝偉俊呀!旅遊界代表
民主派只係機場接機抽水

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 09:35 AM 發表

一言難䀆。。。有機會去書局看下他著作了解一下
打劫嘅有幾多人認?

引用:
原帖由 bonod 於 2020-9-19 09:35 AM 發表

師兄係唔係講旅行團領隊同團員單嘢? 兩人判左終身但坐左4年幾就翻到案獲釋
佢地叻在無搵民主派議員出頭
搵咗謝偉俊

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2020-9-19 11:42 PM 發表
個個香港人都覺得自己好巴閉,以為叫香港政府去做乜做物,人哋外地政府就要聽你講,每個國家地方都有自己嘅一套,就好似12瞞徒咁,以為叫大陸放人人哋就要放,慳啲啦儍仔 ...
香港人……覺得鬼佬唔會犯法唔會販毒……我以前工作見唔少
香港人……覺得香港人唔會係外國犯法販毒,去外國一定係旅遊……呢啲以前荷蘭拉唔少

引用:
原帖由 輪大碩士仔 於 2020-9-21 09:07 PM 發表

你有冇去過菲律賓先?
你去過?講嚟聽下?

立法會議員呢??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]