• 瀏覽: 41,043
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 01:21 PM 發表

但鄧真在獄中受不人道對待,港府起碼在這點上可不交涉一下,唔好比佢比獄卒見佢港人身份就屈錢兼蝦死佢呢
係人地國家因為販毒入獄,人地係唔會理你係咪俾人屈既,換轉角度睇,如果有個非香港人係香港販毒或者殺人,你保證到你自己可以理性咁對待佢嗎

引用:
原帖由 你比騙徒更混帳 於 2020-9-19 01:45 PM 發表

鄧先生隱瞞了自己早於4月就去左菲律賓搵張泰安 6月再過去時聲稱失戀連份工都resign埋 又話自己第一次去 不如我講下我推理 佢4月果轉係過去探路 見到張泰安撈偏撈到風山水起 所以6月一心想過去長撈 咁岩菲律賓一直跟緊張泰安條線
應該由5月尾 6月頭開始跟緊呢班人 但雖然鄧先生6月19才到步 但一到步就同張泰安接頭 菲律賓調查員沒有細心去睇每一個犯罪者既資料 視為一個組織辦案 先會發生左 ...
同我理解一樣👍

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-19 08:51 AM 發表
港府點會幫香港人呀
你啱呀!犯咗法當然唔會幫啦!

引用:
原帖由 無盡奔放的賤嘴 於 2020-9-19 02:51 PM 發表

係人地國家因為販毒入獄,人地係唔會理你係咪俾人屈既,換轉角度睇,如果有個非香港人係香港販毒或者殺人,你保證到你自己可以理性咁對待佢嗎
也有你道理

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-19 01:52 PM 發表

不如你坦白講你係佢邊個啦
你話事,你喜歡就可以

https://www.youtube.com/watch?v=lbgRVUqPEE0
4港人菲律賓囚終身 搜查片段大公開

引用:
原帖由 你比騙徒更混帳 於 2020-9-19 01:45 PM 發表

鄧先生隱瞞了自己早於4月就去左菲律賓搵張泰安 6月再過去時聲稱失戀連份工都resign埋 又話自己第一次去 不如我講下我推理 佢4月果轉係過去探路 見到張泰安撈偏撈到風山水起 所以6月一心想過去長撈 咁岩菲律賓一直跟緊張泰安條線
應該由5月尾 6月頭開始跟緊呢班人 但雖然鄧先生6月19才到步 但一到步就同張泰安接頭 菲律賓調查員沒有細心去睇每一個犯罪者既資料 視為一個組織辦案 先會發生左 ...
看完,也有你說可能性,有冇做真的鄧生自己知

引用:
原帖由 ANSON88888888 於 2020-9-19 03:02 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=lbgRVUqPEE0
4港人菲律賓囚終身 搜查片段大公開
都係果句,菲國這黑暗地,香港人還是不去為上。。。要平玩都去泰國

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 03:11 PM 發表

感覺有人想圍魏救趙
我個人心裡陰暗,懷疑有人想把這件是搞成外交事件
目的是逼港府找深圳要12逃犯
系同類型事件,一樣系外地違法,一樣要政府出面,一樣系要回香港坐監。搞得店菲律賓按道理就搞得店大陸

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 03:11 PM 發表

感覺有人想圍魏救趙
我個人心裡陰暗,懷疑有人想把這件是搞成外交事件
目的是逼港府找深圳要12逃犯
不同意也不反對

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:18 PM 發表

系同類型事件,一樣系外地違法,一樣要政府出面,一樣系要回香港坐監。搞得店菲律賓按道理就搞得店大陸
你話事,世界是你了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]