• 瀏覽: 41,022
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 01:21 PM 發表

但鄧真在獄中受不人道對待,港府起碼在這點上可不交涉一下,唔好比佢比獄卒見佢港人身份就屈錢兼蝦死佢呢
不如你坦白講你係佢邊個啦

點幫

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2020-9-19 09:26 AM 發表

咁又唔好下下覺得香港人啱晒……佢真正有冇販毒,你同我都唔知……
尼句中肯

經過人質事件
話過呢世唔去菲律賓

特衰政府派遣飛虎隊刧獄搶犯係其中一條途徑,柒鵝快d做嘢!

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-18 11:39 PM 發表
【Now新聞台】港人鄧龍威早年被菲律賓當局指控在當地藏毒,判囚終身。協助他的立法會議員謝偉俊收到消息,菲律賓的最高法院,終極駁回其上訴,他指案件存在疑點。鄧龍威哥哥希望,特區政府能夠從其他途徑協助。

港人鄧龍威在菲律賓🇵🇭藏毒案判終身,他上訴剛被菲方駁 ...
無當場斷正不代表無做,邊個失業仲去菲律賓散心?有都去宿霧啦

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 18-9-2020 11:39 PM 發表
【Now新聞台】港人鄧龍威早年被菲律賓當局指控在當地藏毒,判囚終身。協助他的立法會議員謝偉俊收到消息,菲律賓的最高法院,終極駁回其上訴,他指案件存在疑點。鄧龍威哥哥希望,特區政府能夠從其他途徑協助。

港人鄧龍威在菲律賓🇵🇭藏毒案判終身,他上訴剛被菲方駁 ...
逃緊身冇理由唔幫手卦

哈哈哈
之前有個post講佢
有幾千個留言
最近無人提佢
我都差啲忘記咗佢了

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 04:55 AM 發表

你留意一下新聞,這案因可疑點太多,連鄧生出入境記錄也錯,菲法庭亂咁來
哈哈哈
我響另外一個post到睇過
好似話佢隱瞞第一次去菲律賓正確日期
連謝偉俊都呃埋

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 05:48 AM 發表

他到底有沒有中國國籍?有的話這事應該找中國政府。
找特區政府根本沒有外交權
哈哈哈
之前響另一個post到睇到
佢係用BNO入境
所以每年新年當地英國領事館都會比小小錢用BNO的犯人

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-19 01:32 PM 發表

你理得人呀!
而家係人人插你去漂白個毒販
各有不同意見

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-9-19 10:42 AM 發表

你呢d咪叫知少少扮代表咯,你上網查下成件事嘅來龍去脈,有咩奇怪疑點先啦
賓仔最憎人販毒
係有殺錯無放過
你估犯罪天堂
法律已死香港咩。

引用:
原帖由 poorsa2 於 2020-9-19 12:08 發表

佢根本係慣犯,屋企一開始都唔幫。人地當地警察一早收哂風,但行動呢次佢快一步處理左罪證,咁菲警就核突砌生豬肉者。
exactly

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-18 11:39 PM 發表

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/PHI-DRUG-200918-22.jpg

唔打靶執番身釆重想甩身?如果老杜當政早就玩完!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]