• 瀏覽: 41,032
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+10
販毒又要政府幫,殺人又要政府幫,偷渡又要政府幫
做咩,自己做錯事唔洗負責任?唔係當地人就唔洗負責任?
你當自己係國際公民定有免罪金牌 低能

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-9-19 11:35 AM 發表

我都覺得呢條友唔係咁信得過
菲律賓呢類土匪國家,跟團去玩都分分鐘出事
東南西好多國家可以去,呢個早就列入蠻荒危險之地不能去
菲律賓真係咁好玩?
2000年4月去過兩星期,返香港後到6月又再去一次呢次又係停留幾個星期
佢本人講失戀散心
而且佢隱瞞左4月去過,仲話6月係第一次去
因為查入境紀錄要證明菲警講時間唔岩
意外連4月入境紀錄都調埋出黎
佢解釋係,律師話對案情無關所以唔講
...
師兄明白也好詳細。。。但如果用人道立場來說,不計他有沒犯案下,鄧巳坐了二十年,可不給一個刑期給鄧知呢,最少家人也可心中有數,所有國家跟地方判終身但也有個最起碼年份坐

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-9-19 10:21 AM 發表

我依稀記得,當年幫佢哋嘅,係民主派議員李華明

有錯請更正
係謝偉俊呀!當年重陪個導遊返嚟,人地喺記招都有公開多謝佢,點解呢度咁多人吹民主派議員呀?

引用:
原帖由 mtchan 於 2020-9-19 10:39 AM 發表
無十足都有7成有份掂毒啦
上維基睇話佢家庭有欠債,老豆都要吞槍自殺
最大機會系欠債幫人去賓賓走轉毒還$
老豆吞槍?有槍黑社會嚟㗎

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-9-19 11:15 AM 發表

所以一早blacklist咗呢間嘢。同關鍵一樣,黑開有條路。
係呀康記很多意外發生迢

引用:
原帖由 想出聲 於 2020-9-19 11:20 AM 發表

冇理由喎,印尼同菲律賓都有民煮,可以選總統,黃屍曱甴應該最鍾意....
印尼菲律賓既民主同大陸一樣甘有特式

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 09:49 AM 發表

只能待換個較親華明事理菲總統可放他一條生路
依家老杜冇槍斃佢,已經留番一分

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-19 10:19 AM 發表

吊……咪作啦!

解答我問題先啦!…之前係香港做乜?幾時去菲律賓?係菲律賓又係做乜?

仆街黑社會毒販,咪L漂白佢啦!收皮啦你
樓主咁多人唔同情,同情個毒販

靠謝超人死得!

販毒喎幫乜呀?

正苦乜都無做過🤦‍♂️

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-9-19 11:47 AM 發表

係謝偉俊呀!當年重陪個導遊返嚟,人地喺記招都有公開多謝佢,點解呢度咁多人吹民主派議員呀?
說句題外話,公道說以前香港人一遇大事件上,港人在外遇事或保釣上,那時什麼黨派立場可走在一起同抗外敵或支援。。。但現在香港人都散晒,團結這東西再沒可能了

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-9-19 02:16 AM 發表
香港人犯左當地法都要坐啊,有特權的咩
了解下件事先啦

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-9-19 10:47 AM 發表

杜總仍唔夠舔共咩?
杜特精過鬼,佢利用中美矛盾攞著數。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]