• 瀏覽: 38,752
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-9-19 10:32 AM 發表

你回看返旅遊車開槍事件,泛暴派逃狗生搞幾年,菲律賓上任總統有無理泛暴派逃狗生?阿爺出頭,,即刻搞掂。
王毅出鳩頭就有,出頭!

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-9-19 08:16 AM 發表

佢地目的係要錢。家人要俾錢換取佢喺入面有飽飯食。其實就係合法勒索。
佢竟然可以在獄中用手機。想知有幾多國家監獄容許囚犯用手機?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 01:56 AM 發表
好奇問下,點解菲政府又比佢出書咁大方?
錢作怪

引用:
原帖由 babaero 於 2020-9-19 10:36 AM 發表

係啦係啦!至叻係你心中嘅民主派啦!

當年係謝偉俊幫手㗎傻仔,佢係旅遊界議員

記住,區永詳案係性質特殊,連菲律賓人自己都覺得有問題,謝偉俊出手,肥彭係政客嚟,條死魚吊到當然會去吊啦

你反查下同期一樣有其他港人係菲律賓案,睇下邊個去幫

不過請記住,回歸後港菲已簽互換囚犯服刑協議了 ...
好,我記錯,我柒,認!

去廢劣笨等於去地獄

引用:
原帖由 wallace tam 於 2020-9-19 11:01 AM 發表

菲律賓黑警鐵定要砌佢生豬肉,根本無得避,只能硬食
肉隨砧板上。。我只能說港人遇事上來,菲政府跟法庭對香港人是不陽光手法,所以香港人公私也別再去這黑國

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-9-19 11:04 AM 發表

佢竟然可以在獄中用手機。想知有幾多國家監獄容許囚犯用手機?
有D係得既,但菲律賓就一定係要靠俾錢。

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 08:57 AM 發表

垃圾菲法國,坐監也要犯人給錢才有飯床,還要另給錢獄卒免他為難自己,菲律賓這方面正仆街
制裁菲傭啦

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-9-19 11:05 AM 發表

好,我記錯,我柒,認!
師兄這事上大家討論一下,別動氣

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 11:06 AM 發表

肉隨砧板上。。我只能說港人遇事上來,菲政府跟法庭對香港人是不陽光手法,所以香港人公私也別再去這黑國
認同!

呢d地方請都唔去啦

引用:
原帖由 FOX!!! 於 2020-9-19 09:36 AM 發表
睇過條友網上post寫ge日記  全部都夾帶粗口同思想暴力
佢對自己英屬香港人身份好自豪 一直強調
對大陸人完全係睇唔起
對其他中國人身份係好岐視同嘲笑
條友係監獄一直有香港人捐錢接濟佢 生活唔係差果隻黎
之前佢寫監獄有自己房間 有電話用 有wifi 有錢買送煮飯 自己想食咩就買咩
香港班黑暴最想要ge坐監都仲可以自由  果邊滿足晒佢地 ...
咁佢都似黑社會大佬。唔使可憐。

甚麼乜必有冇出書講黑獄

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-9-19 11:08 AM 發表

制裁菲傭啦
理性點,咁又唔關女傭事

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-19 04:55 AM 發表

你留意一下新聞,這案因可疑點太多,連鄧生出入境記錄也錯,菲法庭亂咁來
都唔知賓佬想點!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]