• 瀏覽: 40,841
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 你比騙徒更混帳 於 2020-9-19 01:45 PM 發表

鄧先生隱瞞了自己早於4月就去左菲律賓搵張泰安 6月再過去時聲稱失戀連份工都resign埋 又話自己第一次去 不如我講下我推理 佢4月果轉係過去探路 見到張泰安撈偏撈到風山水起 所以6月一心想過去長撈 咁岩菲律賓一直跟緊張泰安條線
應該由5月尾 6月頭開始跟緊呢班人 但雖然鄧先生6月19才到步 但一到步就同張泰安接頭 菲律賓調查員沒有細心去睇每一個犯罪者既資料 視為一個組織辦案 先會發生左 ...
看完,也有你說可能性,有冇做真的鄧生自己知

引用:
原帖由 ANSON88888888 於 2020-9-19 03:02 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=lbgRVUqPEE0
4港人菲律賓囚終身 搜查片段大公開
都係果句,菲國這黑暗地,香港人還是不去為上。。。要平玩都去泰國

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-19 03:11 PM 發表

感覺有人想圍魏救趙
我個人心裡陰暗,懷疑有人想把這件是搞成外交事件
目的是逼港府找深圳要12逃犯
不同意也不反對

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:18 PM 發表

系同類型事件,一樣系外地違法,一樣要政府出面,一樣系要回香港坐監。搞得店菲律賓按道理就搞得店大陸
你話事,世界是你了

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:25 PM 發表

成個帖你都好文明,仲批評其它對你唔文明既人。我全文無一個唔文明詞語。而你就傻前傻後。。啊。我明白。講中要害。。咁我收聲。你慢慢打飛機 ...
你最文明,我原始人來唔文明唔好屈我

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-9-19 03:28 PM 發表

千奇百趣東南亞,咁怕都係唔好出香港喇,其實泰國仲恐怖,隨時比人搖控落降頭;去嫖分分鐘搞著個男人,而且聽過有食人竇專迷你d遊客黎食,唔通呢d又唔恐怖呀?自欺欺人而已 ...
有道理

引用:
原帖由 911usa 於 2020-9-19 03:32 PM 發表
邊有咁多冤案?咁多人吾屈去屈佢?
可能

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:35 PM 發表

文明過你啦。我無講過你一個侮辱既詞。而你講兩個傻人。最醒你咯。。見你回復人仲話理性討論。一唔合你心意又傻前傻後。。你未辦也啦。個個有眼見既。。我都廢事再復你。。 ...
給你拆穿了,世界是你的,聽晒你話

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-19 03:36 PM 發表
妳都移民咗唔好麻煩外國,定系去搵自己嘅中國幫助妳啦
除中華人民共和國外,現在移去那都危險。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-19 03:35 PM 發表

文明過你啦。我無講過你一個侮辱既詞。而你講兩個傻人。最醒你咯。。見你回復人仲話理性討論。一唔合你心意又傻前傻後。。你未辦也啦。個個有眼見既。。我都廢事再復你。。 ...
你當然不合我心意,你是我黨我國的習主席嗎?不自量力

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-19 03:59 PM 發表

講唔錯,美國有疫情有暴亂,女仔晚根本就唔敢出門口,實在唔明移民嘅人,但人哋屋企裏面生活意圖咩?
移民的香港人多是叛國叛黨,現在中國有什麼不好,要去當白皮豬的看門狗

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-19 04:11 PM 發表

佢哋想移民去當下等公民,都唔想喺自己國家做人,可能系祖輩開始就系漢奸走狗!
身為中國人移民去了人家住講下英文,自己身份會提升嗎?這幫人照下自己只是黃皮膚黑眼睛,人家只當移民是逃難的三等人咋。

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-19 04:22 PM 發表

講唔錯,好多國家嘅人都將移民嘅人,當難民嚟睇,而移民嘅人都覺得自己幾嘅架勢
公司見得多呢批放洋狗,香港政府福利香港公司人工攞到盡。。但他們啲稅就交美加澳,轉頭還會走來吋下你香港咁亂你將來有勿打算

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-9-19 05:22 PM 發表

去泰國,仲會被大陸國安"老笠";如季敏海!
這一年大家經歷咁多野,人家之前明砌我國生豬肉你都信?那隻走狗海只是生意失敗賣書佬一名,什麼斤量要勞動中央捉佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]