• 瀏覽: 41,024
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-9-19 10:25 AM 發表

話說佢兩批女粉絲都炒大獲啦,仲傻下傻下信佢?
哦,啲花邊野我就唔知呀

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-9-19 10:42 AM 發表

你呢d咪叫知少少扮代表咯,你上網查下成件事嘅來龍去脈,有咩奇怪疑點先啦
對師兄,但事情巳回不了帶,案件真假也好,但鄧確巳坐了二十年,他在港家老還在時也望能見兒回來,小弟只能這說

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-9-19 10:49 AM 發表

應該係菲律賓,唔係馬來西亞
對,區永祥事件是菲律賓發生,小弟記錯

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-9-19 10:47 AM 發表

杜總仍唔夠舔共咩?
唔知佢呀,只知多年來菲國政府跟他司法

引用:
原帖由 200888 於 2020-9-19 10:48 AM 發表
香港根本無團去菲律邊,佢特登坐大飛過去"旅行"菲律邊話你走粉,你就係走粉囉,仲有乜嘢好講呢?
這事上各有見解,師兄立場也沒錯

引用:
原帖由 週五寧靜 於 2020-9-19 10:55 AM 發表
香港人真係好厄,睇埋啲煽情野就信到十足十,根本佢有冇犯法,天知地知佢自己知,我哋係一個外人憑咩信佢呀?
師兄明白明白。。。大家都是局外人討論而巳

引用:
原帖由 FOX!!! 於 2020-9-19 11:00 AM 發表

記得判左佢坐40年啦
嗯嗯,各有見解

引用:
原帖由 週五寧靜 於 2020-9-19 11:01 AM 發表

我係經過上年社會事件,深有感受.
對對,大家香港人明白的

引用:
原帖由 wallace tam 於 2020-9-19 11:01 AM 發表

菲律賓黑警鐵定要砌佢生豬肉,根本無得避,只能硬食
肉隨砧板上。。我只能說港人遇事上來,菲政府跟法庭對香港人是不陽光手法,所以香港人公私也別再去這黑國

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-9-19 11:05 AM 發表

好,我記錯,我柒,認!
師兄這事上大家討論一下,別動氣

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-9-19 11:08 AM 發表

制裁菲傭啦
理性點,咁又唔關女傭事

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-9-19 11:11 AM 發表
甚麼乜必有冇出書講黑獄
只能說,鄧生他還有一口氣下,䀆做好過等死

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2020-9-19 11:14 AM 發表

人質事件中國政府都幫唔到啦,八條人命呀!
黑獄跟人質這兩事上,除了菲方要負上全部責任外。。什麼人也算受害者,唯一要算的話,只能說錯在點解去菲國

引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-19 11:15 AM 發表

你有無戴罩揾逃綠帽同豬西滴開國際妓召
肚凸耳凸講明販毒立刻槍決,仲夠膽去菲律崩販毒,唔立刻打靶已經比面佢係中國香港人
第一我點解要咁做呢??各有立場意見,大家只是理情討論下咪算囉

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-9-19 11:35 AM 發表

我都覺得呢條友唔係咁信得過
菲律賓呢類土匪國家,跟團去玩都分分鐘出事
東南西好多國家可以去,呢個早就列入蠻荒危險之地不能去
菲律賓真係咁好玩?
2000年4月去過兩星期,返香港後到6月又再去一次呢次又係停留幾個星期
佢本人講失戀散心
而且佢隱瞞左4月去過,仲話6月係第一次去
因為查入境紀錄要證明菲警講時間唔岩
意外連4月入境紀錄都調埋出黎
佢解釋係,律師話對案情無關所以唔講
...
師兄明白也好詳細。。。但如果用人道立場來說,不計他有沒犯案下,鄧巳坐了二十年,可不給一個刑期給鄧知呢,最少家人也可心中有數,所有國家跟地方判終身但也有個最起碼年份坐

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]