• 瀏覽: 12,365
  • 回覆: 132
+3
美國在南海能像吊打伊拉克那樣吊打中國嗎?
內有分析, 我就唔信啦, 唔知你地信唔信呢??
https://www.youtube.com/watch?v=N2uzcIQ8D_4進入香討影片區

什麼東西都往這裡般。這沙雕視頻,為了說明他的主人有能力在南海吊打中國,東拉西扯,可笑的是竟然扯到森林火災和武漢疫情。他主人美帝現在都羞於提及森林火災了,他這門犬是有多無知才會把主人家的家醜當成炫耀的資本?活現世的打臉,美國現在新冠感染了多少人?新冠死亡人數都20萬了,再看看加州的森林大火,看看衛星拍攝下的加州森林火災!美國在面對這兩者的時候都做了什麼應對?基本就是躺下投降,我說的對還是不對?照這視頻的邏輯,以美國應對新冠及山火的能力來看,中美髮生熱戰的話,美國不是一觸即潰就是舉白旗!

法輪功網腦殘呆灣仔先會睇

諗南海先開火已經係呆

在南海打,美國十支航母艦隊都唔夠打,南海夠深夠大,可全部沉入美國的軍艦,美國是知道的。

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-19 08:26 AM 發表
在南海打,美國十支航母艦隊都唔夠打,南海夠深夠大,可全部沉入美國的軍艦,美國是知道的。
係呀,12支東風21d就可以擊沉12隻航母呀,所以美國佬驚到唔敢嚟南海?

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-9-19 11:05 AM 發表

係呀,12支東風21d就可以擊沉12隻航母呀,所以美國佬驚到唔敢嚟南海?
中國現在未想打,到想打嗰時,你睇美國仲唔有咁遠走咁遠

依家睇下南海老解存在定係美軍存在。老美每次都係路過南海好啥好。

一切都看美國大選後吧,現在的種種情況都感覺是在碰瓷,為大選增加籌碼

你唔覺射完兩支DF後,南海就靜左冇人講英文?

癈輪! 

引用:
原帖由 神棍老子 於 2020-9-19 11:05 AM 發表

唔駛東風都輸啦,大佬
中共幾十個陸基機場呀

航母跑道點同陸地機場比呀

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-18 11:30 PM 發表
美國在南海能像吊打伊拉克那樣吊打中國嗎?
內有分析, 我就唔信啦, 唔知你地信唔信呢??
https://www.youtube.com/watch?v=N2uzcIQ8D_4
不知道

打過便知 👍🏻

引用:
原帖由 dzdz 於 2020-9-20 01:42 AM 發表

不知道

打過便知 👍🏻
未打過咩?!

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-20 01:45 AM 發表

未打過咩?!
打過了? 👍🏻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]