• 瀏覽: 22,249
  • 回覆: 212
+7
好陰公,比人丟野重要比人執問

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-18 09:41 PM 發表
7.21元朗站白衣人恐襲事件發生三個月當日,市⺠抗議「警黑勾結」,晚上在元朗大馬路一帶聚集堵路,有示威者遭督察制服;其間一名⻘年涉向該督察投擲1.5公升水樽,最終示威者成功逃走,惟青年自己卻被捕。涉案⻘年被控阻差辦公、拒捕及管有攻擊性武器三罪,今在屯門法院受審。聲稱被水樽擲中...

聲稱被水樽擲中的督察在辯方盤問下揚言:「11點唔會有正常守法嘅人喺街跑。」現場片段顯示督察向被告大嗌並講粗口, ...
要出示左委任證先可以做野?!

喺香港11點仲有不少正常守法嘅人趕番工,放工

等睇港奸法狗判狗如何為暴徒曱甴自己友狡辯, 話個1.5公升水樽沒有殺傷力, 被掟中也沒問題... 傑出青年擲水樽, 有為有前途... 判無罪立即釋夜...

11點吾會有正常人,當時意思該系:系呢個環境11點來得呢到都吾會系正常人,吾系講11點還走來走去的吾系正常人,少左環境方面意思會好吾同

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-18 09:41 PM 發表
7.21元朗站白衣人恐襲事件發生三個月當日,市⺠抗議「警黑勾結」,晚上在元朗大馬路一帶聚集堵路,有示威者遭督察制服;其間一名⻘年涉向該督察投擲1.5公升水樽,最終示威者成功逃走,惟青年自己卻被捕。涉案⻘年被控阻差辦公、拒捕及管有攻擊性武器三罪,今在屯門法院受審。聲稱被水樽擲中...

https://hk.appledaily.com/resizer/zf_OmHU4hcffL ...
仲委任証?out啦!快撚d去救12個手足啦!仲喺度打飛機!有冇糧支㗎你!

點知1.5公升入面 裝係唔係強水 狗官永遠都係狗官

正常人見到尼D情況都會一早避開

香港人治假髮係咁㗎啦

引用:
原帖由 D9L 於 2020-9-18 10:26 PM 發表
喺香港11點仲有不少正常守法嘅人趕番工,放工
例如掟警察水樽?

引用:
原帖由 cychowhk 於 2020-9-19 01:07 AM 發表
點知1.5公升入面 裝係唔係強水 狗官永遠都係狗官
人治嘛,香港蟥司法獨大,香港皇帝

引用:

https://hk.appledaily.com/resizer/zf_OmHU4hcffL ...
曱甴就曱甴啦手足

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]