• 瀏覽: 18,520
  • 回覆: 277
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-9-19 07:21 PM 發表

我反而有興趣知道柳太好唔好吊~~~~
前面有師兄出黎講咗,話好ok喎!

佢老婆真係要唔要面?

估不到一個音樂家都可被以下的詩句映射

煙花妓女俏梳妝,洞房夜夜換新郎,一雙玉腕千人枕,半點朱唇萬客嘗,裝就幾般嬌羞態,做成一片假心腸,迎新送舊知多少,故落嬌羞淚兩行

其實,今次柳進肛入去想對付情夫以為佢係真男人,但反抬後又冇下文,係吙男人黎架,失教育囉,好心咪咁懦弱吧!

真係前人叻過佢

鼎湖當日棄人間,破敵收京下玉關。慟哭六軍俱縞素,沖冠一怒為紅顏。

曱甴本色 成日衝動私了人。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-19 07:23 PM 發表

前面有師兄出黎講咗,話好ok喎!

佢老婆真係要唔要面?
宜家仲係清朝咩, 都搞緊離婚, 拍下散拖食下散餐其實有乜問題?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-19 06:38 PM 發表

齊上是動詞
隱藏Subject 係曱甴
隱藏Object係人妻,撐黑暴家庭的中女以至少女
有冇機會係同時一齊上呢?

呢d冚家剷, 叫人子女去犯法,
自己子女就唔帶佢上街,
人地個老婆女就共享天使,
輪都輪到你老婆比人小啦仆街

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-19 07:48 PM 發表

宜家仲係清朝咩, 都搞緊離婚, 拍下散拖食下散餐其實有乜問題?
原來黃人眼中清朝先有人格,而家香港就可賤9格?

老婆做天使比手足分享,綠帽應一應!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-19 07:55 PM 發表

原來黃人眼中清朝先有人格,而家香港就可賤9格?
黃人殺人放火就係冚家剷行為, 但男歡女愛就係別人私事, 其他人只有食花生份兒

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-19 07:59 PM 發表

黃人殺人放火就係冚家剷行為, 但男歡女愛就係別人私事, 其他人只有食花生份兒
理得佢咩色, 佢老婆拋夫唔緊要, 但子女呢??兩名喎,
唔理郤出來做天使供曱甴玩.

這些無恥行為就要被駡!!!!

無計錯, 佢老婆仲可能教人音樂, 家長放心囉...............................

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-19 08:43 PM 發表

理得佢咩色, 佢老婆拋夫唔緊要, 但子女呢??兩名喎,
唔理郤出來做天使供曱甴玩.

這些無恥行為就要被駡!!!!
連FB都冇埋
條柒頭

暴徒係咁衝動架啦…咩都打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]