• 瀏覽: 18,487
  • 回覆: 277
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-19 06:38 PM 發表
衝突源於人格
打姦夫係天經地義喎!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-19 06:47 PM 發表

打姦夫係天經地義喎!
手足妻互食亦天經地義

綠柳江?

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-19 06:48 PM 發表
手足妻互食亦天經地義
關公對朋友妻都不相欺

但人渣就會囉,而家柳進肛群埋的黑暴,根本係人渣,攪到老婆成為天使慰安婦,根本佢是硬膠的元凶

而家班香港肺清,根本鹹片橋段上晒腦,玩女,操縱條女出神入化,正人君子唔會用,

但呢班黑暴人渣,俾佢地點自己屋企咁蠢,

阿柳進肛,你係個白痴!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-19 06:44 PM 發表

感覺呢幾個都是犯民家庭的冰川一小角

犯民俾人感覺就如阿諾舒華辛力加套未世浩劫那崇拜魔鬼的家庭,丈夫最後被魔鬼一拳打爆,而妻女成為魔鬼發洩性慾的工具!

真係好似而家黑暴家庭的實況! ...
做得曱甴,性格心理多數變態
基佬,唔紅偽人,無業人,自卑

因為衝動,花柳病素進肛了

但,佢老婆的報應會大過柳進江,是可預料的!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-19 06:53 PM 發表

關公對朋友妻都不相欺

但人渣就會囉,而家柳進肛群埋的黑暴,根本係人渣,攪到老婆成為天使慰安婦,根本佢是硬膠的元凶

而家班香港肺清,根本鹹片橋段上晒腦,玩女,操縱條女出神入化,正人君子唔會用,

但呢班黑暴人渣,俾佢地點自己屋企咁蠢,

阿柳進肛,你係個白痴! ...
路自己揀

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-19 06:56 PM 發表

路自己揀
所以這些新聞要發掘多些,讓大家知道根本撐黑暴的都係一班蠢豬!

所以香港最應加埋這些做黃人蠢事的結果在通識教育裡,等大家知道做曱甴同自尋死路係冇分別!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-19 08:32 AM 發表
佢老婆做樂器生意
識吹笛

對女主積下口德啦,話晒揀錯人已經夠傷㗎啦。。。已經分咗居,依家仲咁擺上枱真係太過咗囉。。。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2020-9-18 09:36 PM 發表
柳爆肛721入元朗挑機係人都知
學人吹雞入去挑機都算. 仲要俾人打到爆晒缸樣衰衰坐喺地下嗰下肉X酸吖嘛又話自己係受害者. 又唔報案. 轉頭又話警察唔幫佢. 至乞人憎咪係呢啲囉.

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2020-9-19 07:07 PM 發表

對女主積下口德啦,話晒揀錯人已經夠傷㗎啦。。。已經分咗居,依家仲咁擺上枱真係太過咗囉。。。
佢老婆真係做埋天使,拋夫棄子,亦應受社會譴責

做丈夫應重節義,創一生基業,做妻子亦應守貞節,保一生榮辱!

做得淫妻就預咗被駡!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-18 09:28 PM 發表
《頭條日報》獨家報導、傳媒人柳俊江於本月9日在觀塘偉業街金洋茶室、因與妻子的男性朋友打鬥而遭警方拘捕。柳俊江下午回應時澄清,上星期三晚發生的...

送綠帽俾花柳江戴嘅老婆係好太太好媽媽?! 咁花柳江又係賤老 ...
我反而有興趣知道柳太好唔好吊~~~~

惟一既一次同意黃絲說話,
的確係好太太, 太好砌喇!!!
人妻真係好難忍到架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]