• 瀏覽: 16,546
  • 回覆: 200
+6
引用:
原帖由 AnFHK 於 2020-11-27 03:49 AM 發表

台美建交,大陸人慘情,玻璃心

https://www.hk01.com/台灣新聞/549562/台外交部次長-隨時歡迎美軍艦停靠-若特朗普訪台不會拒絕
特朗普訪台,你發夢未有甘早。

繼掉機之後,岩岩又有一單潛艇廠發生火災,一死一重傷。
台灣撐黎都無用,因為真係好癈。

收復台灣,收回中國領土收回中國科技⋯⋯
奪回台積電尾畜已經死得七七八八了。

引用:
原帖由 oyear 於 2020-11-27 06:21 AM 發表

特朗普訪台,你發夢未有甘早。

繼掉機之後,岩岩又有一單潛艇廠發生火災,一死一重傷。
台灣撐黎都無用,因為真係好癈。
我唔知點解釋俾你聽,我估到你會甘講。

引用:
原帖由 AnFHK 於 2020-11-27 11:09 AM 發表

我唔知點解釋俾你聽,我估到你會甘講。
既然你都知會甘講,你又甘緊張台灣

大陸仲未有決斷即刻用戰爭收回台灣,你應該感到興奮才是。 自己安全要靠抱美國大腿,仲要交保護費比惡霸,換回來一d唔可靠既援助保證。

比十倍價錢換同樣既舊貨。 賣比其它國家同樣都係舊貨,賣比台灣貴十倍,又一直唔肯保證會護台,難得你仲甘高興。

又要買連中國大陸都唔屈服既美豬比人民食,你係台灣真係自j 民主啦。

中天都比人DQ左啦。繼續high 吧

引用:
原帖由 oyear 於 2020-11-27 11:36 AM 發表

既然你都知會甘講,你又甘緊張台灣

大陸仲未有決斷即刻用戰爭收回台灣,你應該感到興奮才是。 自己安全要靠抱美國大腿,仲要交保護費比惡霸,換回來一d唔可靠既援助保證。

比十倍價錢換同樣既舊貨。 賣比其它國家同樣都係舊貨,賣比台灣貴十倍,又一直唔肯保證會護台,難得你仲甘高興。

又要買連中國大陸都唔屈服既美豬比人民食,你係台灣真係自j 民主啦。

中天都比人DQ左啦。繼續high ...
美國與台灣明日將通過視像形式進行政治軍事對話。Yeah!!

引用:
原帖由 AnFHK 於 2021-1-6 10:19 PM 發表

美國與台灣明日將通過視像形式進行政治軍事對話。Yeah!!
有鬼用咩
精神自j 啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]