• 瀏覽: 1,164
  • 回覆: 16
+2
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191011/mobile/bkn-20191011000242583-1011_00822_001.html

反修例風波掀連場激烈衝突,且有愈演愈烈之勢,不時出現「私了」暴力場面。今日(11日)凌晨零時許,一名身穿T恤牛仔褲及波鞋姓黃52歲男子,在旺角太子港鐵站出口的「連儂牆」,察看市民訴求內容,期間疑他試圖將部分便利貼撕走,隨即遭在場大約10名戴口罩男子喝止。
撕紙男子繼而遭人包圍施襲,部分兇徒疑手持硬物,事主隨後突圍而逃,跑至太子道西旺角警署對面的別樹一居門外被追及,當場遭打至頭破血流不支倒地,斑斑鮮血沿地面流淌,情景觸目驚心。事件引來大批途人駐足觀看,其中一名亦戴有口罩熱心外籍男子見狀,上前當「和事老」勸止,幸他未有成為被打目標,兇徒得逞後逃去...

遇襲男子由救護員包紮,防暴警接報到場調查。
班仆街曱甴黑暴又人多蝦人少玩私了,
扑到不同政見人士爆晒缸,正打靶....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-9-18 08:54 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1011_00822_001.html

反修例風波掀連場激烈衝突,且有愈演愈烈之勢,不時出現「私了」暴力場面。今日(11日)凌晨零時許,一名身穿T恤牛仔褲及波鞋姓黃52歲男子,在旺角太子港鐵站出口的「連儂牆」,察看市民訴求內容,期間疑他試圖將部分便利貼 ...
如果畀曱甴聚集 多人
互相壯膽佢
哋乜都做得出
but

附件

20200422_e495873a3321912281f6K3LD2py515GJ.png(350.83 KB)

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-9-18 09:12 PM 發表

如果畀曱甴聚集 多人
互相壯膽佢
哋乜都做得出
but
睇完師兄張圖 完全明白 曱甴嘅行為 人多就壯膽 乜七都咁做 畀人推嘅時候 就喊到啡啡聲

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-9-19 07:58 AM 發表

睇完師兄張圖 完全明白 曱甴嘅行為 人多就壯膽 乜七都咁做 畀人推嘅時候 就喊到啡啡聲
呢張圖好經典睇完大家做明白曱甴嘅心態

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-9-18 09:12 PM 發表

如果畀曱甴聚集 多人
互相壯膽佢
哋乜都做得出
but
分析得十分正確.....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-9-19 12:27 PM 發表

分析得十分正確.....
現今嘅曱甴 唔捱得苦 貪生怕死
冇人壯膽 一定唔敢搞野

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-9-19 04:42 PM 發表

現今嘅曱甴 唔捱得苦 貪生怕死
冇人壯膽 一定唔敢搞野
有版睇啦,條被判一碌曱甴瀉工,
拋左陣擔保出嚟上訴都流晒馬尿!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-9-19 05:07 PM 發表

有版睇啦,條被判一碌曱甴瀉工,
拋左陣擔保出嚟上訴都流晒馬尿!
食得鹹魚抵得渴
犯咗法 咁咪一定要受㗎啦

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-9-19 05:33 PM 發表

食得鹹魚抵得渴
犯咗法 咁咪一定要受㗎啦
十個打人一個 呢啲咪就係曱甴本色囉

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-9-19 10:34 PM 發表

你哋咁嘅香港曱甴
真係冇鳩用
成日用人多蝦人少呢一招

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-9-19 10:34 PM 發表

班仆街圍毆到受害人爆晒缸,
攤在地上已全無扺抗能力...
仲要抽水扑及踢多幾下正打靶曱甴。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-9-20 02:25 PM 發表

班仆街圍毆到受害人爆晒缸,
攤在地上已全無扺抗能力...
仲要抽水扑及踢多幾下正打靶曱甴。
香港人曱甴
淨係識得滅聲
唔畀 人家講嘢
重要 打人
滅絕人性

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-9-20 08:27 PM 發表

香港人曱甴
淨係識得滅聲
唔畀 人家講嘢
重要 打人
滅絕人性
人多蝦人少 非飛英雄所謂
香港曱甴 樣衰口又臭

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-9-20 08:34 PM 發表

人多蝦人少 非飛英雄所謂
香港曱甴 樣衰口又臭
呢班香港曱甴
其實佢哋背後想玩流血
搞到香港民不聊生
推到香港政府 佢哋所犯嘅罪行 新政府上就唔使找數

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-9-20 08:42 PM 發表

呢班香港曱甴
其實佢哋背後想玩流血
搞到香港民不聊生
推到香港政府 佢哋所犯嘅罪行 新政府上就唔使找數
十個打人一個 打贏咗都唔光彩啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]