• 瀏覽: 30,716
  • 回覆: 387
  • 追帖: 2
大家繼續努力,推這12人去死,不要停喔。

熱賣及精選
引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-9-18 08:08 PM 發表

當事人請上深圳告
先隔離14日再用尋釁生事行政拘留14日,開不開心,歡不歡喜.

邊個老點呢12瞞徒用呢d方法架?

告公安好啊!深圳係直轄市,應該告埋北京啊!噉樣12門徒就係證物,轉交北京,又要開個快勞,證物要嚴密保管。  

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-18 08:21 PM 發表

邊個老點呢12瞞徒用呢d方法架?
梗係6帽王耳完啦
死的只是別人的孩子

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-9-18 08:08 PM 發表

當事人請上深圳告
都話唔係鹽田係新疆和田

告呀! 快點告! 一定要告!
等睇戲囉............. 

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-18 07:22 PM 發表

12名涉嫌偷越國邊境罪的港人,繼續刑事拘留在深圳,其中一名家屬委託的內地律師任全牛,持公證文件到看守所尋求探視失敗,當局解釋當事人已經委派另外兩名律師。至今已經有3名家屬委託的律師有相同遭遇。 據了解,任全牛早上到鹽田公安分局提交經公證的委託手續,以及一份刑事管轄權異議移送申請書,指出當局對本案沒有管轄權的問題,正式要求移送當事人回港。 據悉,任全牛其後前往鹽田看守所預約會見,但看守所指當事人已有 ...
點解無公證書嘅

香港人香港出世,公證乜春?

唔告死全家

你咪告囉,所有刑罰都轉移到12暪徒身上

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-18 07:22 PM 發表

12名涉嫌偷越國邊境罪的港人,繼續刑事拘留在深圳,其中一名家屬委託的內地律師任全牛,持公證文件到看守所尋求探視失敗,當局解釋當事人已經委派另外兩名律師。至今已經有3名家屬委託的律師有相同遭遇。 據了解,任全牛早上到鹽田公安分局提交經公證的委託手續,以及一份刑事管轄權異議移送申請書,指出當局對本案沒有管轄權的問題,正式要求移送當事人回港。 據悉,任全牛其後前往鹽田看守所預約會見,但看守所指當事人已有 ...
我想睇乜撚嘢律師敢接作佢哋單生意。

係咪收到安家費,係咁推鳩12暪徒死慘啲、快啲?

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-18 08:16 PM 發表

香港成日都係玩程序, 個個告唔入.

但玩鬥惡, 呢招係大陸work 唔work 架?
死得更慘烈就有可以

中國怕你班反對派?2020最大笑話🤔🤔

引用:
原帖由 木兆 於 2020-9-18 08:42 PM 發表

唔告死全家
6帽耳完有心送12只曱甴一程
咁佢下季耳席更穩陣

2016年8月5日,鄭州市公安局官方微博「平安鄭州」發布消息:「任全牛因故意編造、散布虛假信息,嚴重擾亂公共秩序,涉嫌尋釁滋事,於2016年7月8日被鄭州市公安機關依法刑事拘留。公安機關依法對任全牛涉嫌違法犯罪行為進行了調查取證,鑑於任全牛對其違法犯罪事實供認不諱,態度較好,經本人申請,公安機關依法決定對其變更強制措施為取保候審。」微博還附有一封落款日期為8月1日的任全牛手寫的「悔過書」。北京律師劉曉原表示,當局在網上公布悔過書的做法已違反了刑事訴訟法的相關規定。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]