• 瀏覽: 9,914
  • 回覆: 105
+6
瘦肉精幅射食物,留台手足食多啲

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-9-18 21:51 發表
台灣民眾自己on9,怪得邊個
全部都係豬

「中國人不吃的瘦肉精起來吃,最後錢還給中國賺去?」

口口聲聲叫中國,大陸都唔叫!武統不遠啦!

政棍個個身光頸靚有原因😎

證明台灣人愛健康食品,唔食咁多肥豬肉. 好事, 大家食多啲, 啲正宗五花腩留番俾大陸人食啦.

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-18 06:07 PM 發表
台灣食🐖都平過大6好多 中秋主菜食乜嘢丫~齋豬呀 😟落多啲人造味素囖
台灣地溝油始祖,味道最正宗!無人能及,黃人至愛🤣

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-18 10:06 PM 發表
美荳夠DNA 改造唔見話唔食
你唔係唔知美國那些GMO大豆運去大陸只係餵豬吖嘛?冇人食㗎.

@香江人 你 又話大陸食瘦肉精

果然好狗

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-9-18 09:16 PM 發表
仲抗咩議呀,一齊食啦屌,817萬人同意食架大佬
自己為左反中選舊垃圾,佢比屎你都要食,幾時到你say no
就好似香港一樣,選左班垃圾區議員,咪香港人一齊食屎
我個區個件咩撚野都冇做過講到明淨係出糧 ...
你果頭果件已經算好,最多都係出錢養廢柴。

台灣人可以有排興奮了

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-18 06:07 PM 發表
台灣食🐖都平過大6好多 中秋主菜食乜嘢丫~齋豬呀 😟落多啲人造味素囖
係平過大陸呀,因為台灣生活水平抵丫嘛,黃人成日話上流唔到,留返比黃人慢慢食囉

你估台灣有得選擇咩,選得呢個總統就係美國傀儡,不過我打機認識好多台灣人以為美國用心守護台灣~
上代洗腦抗中下生岀黎既下一代都有反中既基因,香港呢代已經開始似台灣了,下一代就會係而家既台灣。。。

引用:
原帖由 siuyuenchi 於 2020-9-18 08:21 PM 發表
之前有日本輻射食品,依家又美國問題豬肉,台灣人真可憐
不用解放軍去打扙, 過多兩年台灣人個個都生癌得返半條命

偽地方政權為求生存,明知係屎,老細叫到都要照食。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]