• 瀏覽: 4,351
  • 回覆: 20
【PS5售價/首發遊戲/PlayStation/PlayStation 5發布會】Sony凌晨舉行PS5發布會,除了之前惹人熱論的外形,今次還公布了機迷Fans等待已久的PS5

咁好大件事wo,得香港同台灣有ps5玩

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/熱爆話題/524745/ps5內地推出無期-網民批分裂國家-內地港版炒上8000人民幣

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-18 05:12 PM 發表
咁好大件事wo,得香港同台灣有ps5玩
如果唔係咁樣
果D中港貿易員點會有工返

充分體現一國兩制 

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-18 17:12 發表
【PS5售價/首發遊戲/PlayStation/PlayStation 5發布會】Sony凌晨舉行PS5發布會,除了之前惹人熱論的外形,今次還公布了機迷Fans等待已久的PS5
...
可能內地PS遊戲盜版/入侵嚴重,已被停了內地市埸不準下載新遊戲。跟住ANDROID內地MARKET唔知會唔會都...

希望新iPhone 都係甘

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-9-18 05:28 PM 發表
希望新iPhone 都係甘
大陸人要食炒價

PS5有咩好玩?介紹下

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-18 05:44 PM 發表

大陸人要食炒價
直頭用唔到最好

引用:
原帖由 橫行蟹 於 2020-9-18 05:45 PM 發表
PS5有咩好玩?介紹下
啱黃絲打卡

一來唔急玩住,二來玩得都唔理炒價,基本國外流行物品全要食炒價,內地食慣哂的了

香港理應不準入境

大陸人同香港人點會玩外國野 唔怕俾愛國情操的人斬咩

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-18 05:12 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200918/383585887197466625.jpeg/EtPFQbleu4Sij5aRQbAy1FjCnGXf2r8rWDisl ...
我出一部遊戲機唔係為咗賺錢唔通為興趣,我只可以講唔會有人甚至一個國家同錢作對,睇下邊個跪低先。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-18 05:53 PM 發表
無安全感下最好打機,忘記一切廢官帶來的所有痛苦 
咁ps5 美國銷量應該會世界第一,日日咁多確診,咁多人死,週圍又有暴亂種族歧視,兩個總統侯選人,一個傻嘅,一個老人癡呆嘅,俾著d美國人,實留係屋企打機攞救濟金避世啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]