• 瀏覽: 7,726
  • 回覆: 86
+8
佢老婆好聰明
近住呢D人好危險

今次暴力又能否解決問題呢?😂

本月9日晚上,柳俊江正鬧離婚妻子雷康怡,與一名25歲男友人在觀塘偉業街一間茶室共膳,柳俊江晚上在facebook發貼文,稱「我現在出發,觀塘要人幫手,全部人,一齊去」;柳俊江與分居妻男友人雙雙在茶室大打出手,其後雙雙都爆缸被捕?不過;早幾個月晚上,柳俊江變綠帽缸!  

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-9-18 04:15 PM 發表

綠帽子王。。。
綠帽徒隱申和綠帽江,黃絲專出綠帽手足

會唔會個第三者是元朗人,所以柳曱甴721拖齊曱甴入去乘機侵仇!!

打唔贏元朗義士就回家打老婆,賤種

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 18-9-2020 04:15 PM 發表
政見分歧 爆離婚
離婚?
即係搞獨立啦
即係要分裂個家啦
即係勾結外部男人啦
.......
咁梗係要武力鎮壓啦   

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 18-9-2020 04:19 PM 發表

可能日日係屋企拜空氣, 邪教咁x樣
正常人都怕能左佢要離婚
晚晚十點扑緊野都要推開隻窗大聲嗌五大訴求

黃黃得綠

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-9-18 04:13 PM 發表
傳媒人柳俊江上周三(9日)於觀塘與另一名男子涉嫌在公眾地方打架被捕,消息指,柳俊江正與其妻子雷康怡鬧離婚並已分居,事發當晚,雷與一名25歲男友人於觀塘偉業街金洋茶室用膳期間,柳突然出現並與男子發生爭執及互相拳毆對方,兩人面部及手部受傷,警方到場將兩人拘捕。《香港01》向柳俊江查詢,柳俊江表示正與妻子商討回應事宜,現時不作任何回應。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ...
唔通又係中共嘅陰謀

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-9-18 04:13 PM 發表
傳媒人柳俊江上周三(9日)於觀塘與另一名男子涉嫌在公眾地方打架被捕,消息指,柳俊江正與其妻子雷康怡鬧離婚並已分居,事發當晚,雷與一名25歲男友人於觀塘偉業街金洋茶室用膳期間,柳突然出現並與男子發生爭執及互相拳毆對方,兩人面部及手部受傷,警方到場將兩人拘捕。《香港01》向柳俊江查詢,柳俊江表示正與妻子商討回應事宜,現時不作任何回應。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ...
為了「光復老婆」去打人,
點知比人打返轉頭,
反而話人無差別打呀!
又話當時做乜冇差人呀!
現在你打人在先被捕,
可能又係「政治劇本亅呀!

天理循環,報應分明

有咁暴力、虛偽嘅老公,離婚得咁遲。

佢老婆同呢d暴力怪分開決定明智

呢d廢撚的老婆有無身份證的都砌得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]