• 瀏覽: 55,024
  • 回覆: 7
  • 追帖: 2
+51
200幻+1呢,唔吹啦?? 10個9成都有9個架政棍就係政棍,死性不改!!

引用:
原帖由 lrr174 於 2020-9-18 04:15 PM 發表
個頭否決逃犯修例
呢頭又要求大陸交人
真係雙標無極限
一句"民主"係咪就可以打橫行
民煮政棍已經惡左10幾年,點只打橫行,抺黑逃犯修例,仲要縱容黑暴攬炒,成年無出黎譴責過,而加突然又講民生,繼續作假民調,
好似佢地先係中國最話得事咁,曱甴犯完事自己著草送中,上深圳叫內地交人麻!!唔見佢地齊上齊落既??
10九幾萬一個月養呢D杏+橙政棍!!我地就工都無得開!!

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2020-9-18 05:08 PM 發表
有2佰萬加一人支持移交香港!
相反!
有成12億人唔支持移交香港!
所以話泛民真係on9無極限!
以前特首話要大和解,就話有計傾啫!你班仆街顛倒是非, 反轉豬肚就係屎!!唔係拉布就大叫八婆!反修例仲支持社會暴力!
唔戇鳩都唔支持你班仆街! ...
無恥便無敵,你有你鬧,佢有佢做SHOW,面皮幾十尺厚!! 10九幾萬一個月養呢班杏+橙政棍!顛倒是非黑白對錯!!

引用:
原帖由 17698lam 於 2020-9-18 05:09 PM 發表
今日要引渡,昨天反引渡,不如去印度。
如果唔係呢D政棍長期散播歪理,對下一代植入恐共反共心態,跟本唔會搞成咁!!
台灣殺人犯仲逍遙法外,未還死者家屬一個公道,就反到燒人掟磚掟死人!四圍圍毆正常市民!!
今日政棍就打倒去年政棍!!黑白癲倒!!狂妄自大!!

引用:
原帖由 香煎邊緣的主題 於 2020-9-18 05:56 PM 發表
自己反對…
移交引渡條例,
宜家又要引渡?
(白白暴動為咗乜!)
咪就係為反而反咯,有乜野唔反呢.曱甴黑暴打人圍毆,政棍佢地就無反對啦!!

引用:
原帖由 愚蠢嘅地球人 於 2020-9-18 10:01 PM 發表

除民主派以外嘅9.9成香港人都支持12港人留喺大陸。
成日用呢D講法黎呃人同老人家,好無恥!! 一陣又吹200幻+1,政棍曱甴幾隻又話9成人!!

引用:
原帖由 sleepyowls 於 2020-9-19 08:47 AM 發表
強烈要求香港民意研究所做以下調查:
你是否支持重新啟動逃犯條例
佢地所謂民意,有邊次唔係假? 無人支持講9成人!!DKLM

引用:
原帖由 隔離博學的傅達 於 2020-9-20 12:36 PM 發表
“反對派”反送中  卻必須“送港”
也就是“送哪裡”不重要  重要的是“反對派”的政治意願必須實現
“反對派”眼中   法律算個屁 ...
民主政棍話我講既就係法律!! 籠門我話點搬就點搬!!
20年前民主派叫盡快通過逃犯條例.2019就反逃犯條例,2020又叫政府移交12瞞逃!!
DKLM杏+橙!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]