• 瀏覽: 53,224
  • 回覆: 1,078
  • 追帖: 2
168萬個賤人,想嗆心,你們集體做空中飛人,也懶得理。日日發夢。💩遠些。

熱賣及精選
都唔支係乜水成班懷腦垃圾

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-9-18 04:12 PM 發表

唔係二百幻人反對條例咩?當日唔係講到自己幾公義咩?燒到自己就轉晒軚?
係囉,泛民都唔係第一日“打倒昨天的我”

....捆綁埋支持延任。 😆

「.....所以我地犯民決定延任」 😆

😄

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-18 04:13 PM 發表

支持都冇用...........

都冇引導條例.......重要泛人自己反對
X2

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-9-18 04:09 PM 發表

香港民意研究所今日(18日)公布「你是否支持或反對要求從速移交早前被廣東省海警截獲的十二名港人」意見組群調查。在民主派支持者中,超過九成人表示支持,反對佔百分之五,不知道及很難說佔百分之二。協助十二名港人家屬、民主黨立法會議員涂謹申認為,民調反映受訪者看重十二人是香港人身份,認為偷越國(邊)境罪並非嚴重罪行,同時對於內地的司法制度有質疑。

涂謹申指,據他最新了解,暫時有四至五位獲家屬授權內地律師 ...
當然支持移交啦,偷渡,大陸坐完監咪移交返來law,難道還幫你養?

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-9-18 04:09 PM 發表

香港民意研究所今日(18日)公布「你是否支持或反對要求從速移交早前被廣東省海警截獲的十二名港人」意見組群調查。在民主派支持者中,超過九成人表示支持,反對佔百分之五,不知道及很難說佔百分之二。協助十二名港人家屬、民主黨立法會議員涂謹申認為,民調反映受訪者看重十二人是香港人身份,認為偷越國(邊)境罪並非嚴重罪行,同時對於內地的司法制度有質疑。

涂謹申指,據他最新了解,暫時有四至五位獲家屬授權內地律師 ...
diu la sing. 你問過我未?

又吾見犯民根據民調辭職DLLM

睇來呢12個人 知道d內情

真係好岸九,在大陸犯法,在大陸審合法合理。做乜要移交香港,柒上腦

又話反對逃犯條例, 而家又話要移交逃犯, 什麼邏輯, 你班仆*泛民係咪short撚咗

引用:

我反而有興趣知泛民裡點解有5%反對🤣

同人不同命,,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]