• 瀏覽: 1,112
  • 回覆: 7

民主黨派傳單扮被受迫害,, 呃無知,  呃市民,  其實找下台階比自己可繼續做議員且可減低被人恥笑及鄙視機會.

就如CY所說:
指我最想民主派走,這是嚴重誤導。事實是我最想民主派服從人大常委會的決定留任,「繼續履行職責」,因為人大的決定完全合憲合法。

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
熱賣及精選
引用:
原帖由 男E 於 2020-9-18 02:43 PM 發表

民主黨派傳單扮被受迫害,, 呃無知,  呃市民,  其實找下台階比自己可繼續議員且可減低被人恥笑及鄙視機會.

就如CY所說:
指我最想民主派走,這是嚴重誤導。事實是我最想民主派服從人大常委會的決定留任,「繼續履行職責」,因為人大的決定完全合憲合法。 ...
由五大妄求變三賤互隊?
繼續減下去變零

郭榮鏗有被捕咩 ?

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24438485&extra=page=1
三唔識七  將我拉黑 :
阿柒回歸  rigby

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-9-18 02:43 PM 發表

民主黨派傳單扮被受迫害,, 呃無知,  呃市民,  其實找下台階比自己可繼續議員且可減低被人恥笑及鄙視機會.

就如CY所說:
指我最想民主派走,這是嚴重誤導。事實是我最想民主派服從人大常委會的決定留任,「繼續履行職責」,因為人大的決定完全合憲合法。 ...
其實犯暴黃派的演技好多人都可以拿到影壇獎狀

回覆 引用 TOP

傷講春蟲蟲太多🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-18 04:39 PM 發表

由五大妄求變三賤互隊?
繼續減下去變零
只不過係幾條狗搶屎食

Sorry我唔啱形容佢哋係狗侮辱咗啲狗

唔好意思,我 EQ 好差, 得罪哂.....
滂沱大雨中, 像千針穿我心, 何妨人盡濕, 盼沖洗去烙印, 前行夜更深, 任街燈作狀地憐憫, 今天所失, 就是我畢生所要覓尋, 看, 四周都漆黑如死寂, 窗中透光, 一絲希望, 但願妳開窗發現時, 能明瞭我心,...
支持泛民…………總辭

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-19 12:33 AM 發表

只不過係幾條狗搶屎食

Sorry我唔啱形容佢哋係狗侮辱咗啲狗
牠們做事越來越低檔

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]