• 瀏覽: 1,192
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
熱賣及精選
*屌佢老母,  個女督察是否男人扮的 ?

黑法官好L猖狂, 幫黑暴幫到出哂面.

公道D講,既然一大班著住軍裝嘅警員現場維持治安你都可以質疑而要求委任證?麻煩呢位法官以後出庭審理案件同樣出示委任證!市民又唔識你,點鳩知會唔會係有人假扮法官㗎!

正路

無道理,重點係問果個人係咪真係懷疑,定玩野?
要所有人證明自己身份並吾係正常需要,法官如果認為佢玩野就吾應該咁判。
否則任何情況都話要証明左先繼續工作,香港警察效率肯定被拖低

引用:
原帖由 二叔公 於 2020-9-18 01:26 PM 發表

公道D講,既然一大班著住軍裝嘅警員現場維持治安你都可以質疑而要求委任證?麻煩呢位法官以後出庭審理案件同樣出示委任證!市民又唔識你,點鳩知會唔會係有人假扮法官㗎! ...
無錯~這官的說法真是荒謬到震
香港司法改革
成立司監會真是刻不容緩

引用:
原帖由 二叔公 於 2020-9-18 01:26 PM 發表

公道D講,既然一大班著住軍裝嘅警員現場維持治安你都可以質疑而要求委任證?麻煩呢位法官以後出庭審理案件同樣出示委任證!市民又唔識你,點鳩知會唔會係有人假扮法官㗎! ...
委任証都可能係假喎,不如又等鑒證科人員黎鑒證啦,係人都知道個社工想點啦,佢事實就係想挑戰警權,阻礙警方做野,大家心知肚明啦!

臘腸作文加貼狗,明晒

樓豬有冇委任証,香港身份證,出世紙,證明你係人類? 白卡都得,唔該出示。你出帖討論唔係你係人類嘅理由。

吊你老母,你老豆美國d差人有無出示委任證呀?!

引用:
原帖由 win888 於 2020-9-18 01:35 PM 發表

要所有人證明自己身份並吾係正常需要,法官如果認為佢玩野就吾應該咁判。
否則任何情況都話要証明左先繼續工作,香港警察效率肯定被拖低 ...
黃官就係要拖低警方效率放生自己友

引用:
原帖由 win888 於 2020-9-18 01:35 PM 發表

否則任何情況都話要証明左先繼續工作,香港警察效率肯定被拖低 ...
大廈保安不應登記身份證, 會拖慢進度的。。。見工不要登記身份證, 會拖慢進度的。 截查不要登記身份證, 會拖慢進度的

引用:

香港警察做事效率 沒有最低, 只有更低

同黑暴對抗 一聲出示委任證 全部盾牌放低

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]