• 瀏覽: 32,114
  • 回覆: 277
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-18 13:15 發表

淋病點解唔下令撤銷睪丸黃崇厚、錢禮、何俊堯、水佳麗名棺
何俊堯先係最大的問題. 其餘的仲可以觀察一段時間.

熱賣及精選
呢啲唔係中國人嘅法官一早唔應該用,仲有一班反中亂判嘅黃官全部要整治

引用:
原帖由 momokoasuka 於 2020-9-18 01:01 PM 發表

死外國人返老家耕田啦
阻住香港發展
寧要中國法官,不要外國法官
應該要公平,有幾多外籍法官就應該請返同樣數量的大陸法官。

死返去澳洲啦。 呢度唔歡迎你。

期待陸續有來

仲以為係隻馬 倒立

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-9-18 12:51 PM 發表

如果外籍法官是藍絲呢?
外藉法官很難有藍,因始終是過客。
若由列顯倫去審國安法案件,多多少少都一定有偏心。我話的

總結:有錢駛得鬼推磨,萬試萬靈!
我講到義正嚴詞又如何,只要輕輕打兩下手拍,事後就收一大筆錢去歎世界
你政府咪上訴囉,和我歎世界無關。<—— 法官的真面目

美國所謂香港人權法立法後
所有有五眼聯盟資產既法官都有利益衝突
應該要全部停職

大法官只可是香港人做.
現在不是值民地時代.

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-18 11:59 AM 發表

《星島日報》獨家得悉,特首林鄭月娥下令撤銷施覺民法官為終審法院的非常任法官,有關撤令於本月二日生效,並於今日正式刊憲。

消息指,特首林鄭月娥較早前根據《香港終審法院條例》( 第 484 章 ) 第 9(2) 條 ,撤銷施覺民法官較早前根據《香港終審法院條例》( 第 484 章 ) 第 9(2) 條 為終審法院其他普通法適用地區法官的委任,由 2020 年 9 月 2 日起生效。

現公布 ...
行動開始?

引用:
原帖由 天外有天... 於 2020-9-18 01:22 PM 發表

美國所謂香港人權法立法後
所有有五眼聯盟資產既法官都有利益衝突
應該要全部停職
加埋有親戚都係

早晚都要發生的事 ,很正常吧。

響了警號

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]