• 瀏覽: 31,951
  • 回覆: 277
  • 追帖: 2
可能係要將佢撥入國安法法官

熱賣及精選
引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-18 12:04 PM 發表

仲未抄東區 何官?
個政府黃撚到狗西咁
槍斃呢班撚樣就岩啦

好! 可以減少助長 破壞, 暴徙行惡

引用:
原帖由 四川隊全國第一 於 2020-9-18 12:43 PM 發表

無得審案逼你走,明面上加你薪水(短期),暗地裡削你審案權利……
佢負責派case比法官審理, 黑暴案全部派比東區錢X, 水XX自己友, 仲大權過自己審呀

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-9-18 12:03 PM 發表

搵外籍或雙重國籍做法官根本就係違反基本法的"港人治港" 和效忠中國香港特區宣誓! 炒晒啱了.  
同意,美國,英國等西方國家都沒有外籍人士做法官的先例。

死外國人返老家耕田啦
阻住香港發展
寧要中國法官,不要外國法官

引用:
原帖由 wow... 於 2020-9-18 12:12 PM 發表

冬瓜理髮院,仲有一位有錢但無禮貌的法師呀
有水但好醜怪嗰個係唔係冬瓜理髮院嘅呢?
係邊間都好,都要炒。
仲有姓馬中意玩倒立嗰個。

呢班非常任法棺,早就要撤銷啦,呢班人分分鐘一年都判唔到一單案,但個個月就送錢畀佢哋使,昇人搵笨柒搵咗咁多年,政府依家先致醒覺。

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-18 12:58 PM 發表

佢負責派case比法官審理, 黑暴案全部派比東區錢X, 水XX自己友, 仲大權過自己審呀
負責高院法官,區院應該唔關何官事

是為再次撤銷法官做鋪墊嗎?

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-9-18 12:13 PM 發表

三權分立?
係無的,仲掛住三權分立,無睇基本法嗎?

差婆法棺,唔識聽中文,唔識睇中文,唔識講中文,又聾,又盲,又啞,廢人一個,仲要違反基本法,港人治港變印度人治港

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-18 12:20 PM 發表

目的係留個『空缺』俾個藍絲做法官啫
可能升鄭若驊,然後搵隻藍絲代替佢做律政司
...湯家驊,馬恩國,鼠芬,何君堯,周浩鼎... 大家猜情尋 ...
肥佬黎

仲有 錢水何溫黃+馬

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-9-18 12:03 PM 發表

搵外籍或雙重國籍做法官根本就係違反基本法的"港人治港" 和效忠中國香港特區宣誓! 炒晒啱了. 
班高官係時候清一清啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]